Gedragswetenschapper

Melissa Kuper
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Melissa Kuper
SEP 07
Flevoland Vast MBO
07.10.2018 Job-Nr: 9124017
Solliciteren

Over de functie

De kans dat iemand te maken krijgt met huiselijk geweld of kindermishandeling is groter dan de kans op welke andere vorm van geweld dan ook. Jij vindt het belangrijk dat iedereen in een veilige omgeving kan leven en opgroeien.


Als gedragswetenschapper adviseer jij de organisatie van deze opdracht over de algemene en psychodiagnostische aspecten van de hulpverlening, gericht op huiselijk geweld en kindermishandeling. Jij maakt een inschatting van aard en ernst van gemelde zorg en bepaalt de prioriteit van inkomende casussen. Ook ben je verantwoordelijk voor het schrijven van onderzoeksplannen en monitor je de veiligheid en de bescherming van de cliënt(en).


Jij staat stevig in je schoenen en hebt een duidelijke visie: je adviseert en ondersteunt medewerkers en teams m.b.t. de uitvoering van de wettelijke taken en levert een bijdrage aan de beleidsontwikkeling van het inhoudelijke aanbod. Jij verstaat je vak en vindt het leuk om de deskundigheid van collega’s door te spreken door middel van casussen. Waar nodig geef je vakinhoudelijke ondersteuning en/of trainingen. Je weet hoe belangrijk het is dat een crisis wordt opgepakt omdat dit het verschil kan maken. Daarom draai je mee in de bereikbaarheidsdiensten en de achterwacht. 

Functie eisen

·        Je hebt een afgeronde WO opleiding psychologie op orthopedagogiek;

·        Je hebt een sKJ-registratie ( of NVO of NIP);

·        Je hebt ervaring met de doelgroep(en);

·        Je hebt ruime ervaring als gedragswetenschapper. 

Over het bedrijf

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job