Leerkracht

Iris Beumer
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Iris Beumer
SEP 07
Gelderland Tijdelijk HBO
07.10.2018 Job-Nr: 9124010
Solliciteren

Over de functie

Twee stappen naar voren en één terug. Het is maar hoe je het bekijkt: je gaat namelijk nog steeds vooruit. Een belangrijke mindset om te hebben in het speciaal onderwijs. Al helemaal bij deze vacature!

Het betreft een functie voor Groepsleerkracht waar je de lessen verzorgt voor leerlingen die niet meekomen in het reguliere voortgezet speciaal onderwijs (leeftijd is tussen de 12 en 18 jaar). Deze klas bestaat uit 6 leerlingen die qua niveaus ontzettend van elkaar verschillen, voornamelijk internaliserende problematiek. Deze leerlingen krijgen individueel onderwijs of in kleine groepen. Ook werk je veel samen met zorgpartners, leerplicht, ouders, onderwijsconsulent en uiteraard je collega’s.

Als leerkracht is het bij deze functie heel belangrijk dat je goed kan differentiëren. Ook staat het pedagogische binnen het onderwijs hoog in het vaandel. Zien waar het gedrag vandaan komt bij de leerlingen en daar vervolgens op inspelen. Daar ligt jouw kracht!

Voor deze functie zoekt de school (in de omgeving van Harderwijk) een leerkracht die minstens 3 dagen per week beschikbaar is. De duur van deze vacature is voor nu tot de kerstvakantie, maar bij goed functioneren (en of jij het ook naar je zin hebt) is de kans groot dat het tot het einde van dit schooljaar is.

Functie eisen

  • Lesbevoegdheid (pabo)
  • Ervaring met leerlingen in het speciaal onderwijs (nog belangrijker: affiniteit met deze leerlingen)
  • Waar jij in uitblinkt: kunnen differentiëren, teamplayer en structuur kunnen aanbrengen
  • Beschikbaar voor minstens 3 dagen per week


Wat krijg je ervoor terug:

  • Salaris is afhankelijk van jouw hoeveelheid ervaring, conform leraren-cao
  • Vakantiedagen conform de leraren-cao
  • Reiskostenvergoeding van deur tot deur (€0,19 per kilometer)
  • Mogelijkheid om deel te nemen aan cursussen en workshops van de Maandag Academy
  • Kans om je netwerk te vergroten, mede dankzij Club Maandag
  • Begeleiding door je Recruiter en Accountmanager

Over het bedrijf

Werken bij Maandag®. Dat staat in het kort voor flexibele zekerheid. Zekerheid in de zin van: het hebben van een dienstverband, een inkomen, werk voor vaste dagen en voor een vaste periode. Flexibiliteit in de zin van: kennismaken met verschillende typen onderwijs en werken op verschillende scholen gedurende je loopbaan bij Maandag®. Waar wil jij je in specialiseren?

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job