Operatieassistent vast dienstverband

Milou Fleur van Schaik
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Milou Fleur van Schaik
SEP 07
Drenthe Vast HBO
07.10.2018 Job-Nr: 9123951
Solliciteren

Over de functie

Maandag is opzoek naar meerdere Operatieassistenten. Als Operatieassistent ondersteun je de snijdend specialist door het assisteren, instrumenteren en omlopen bij operaties en medische onderzoeken en behandelingen.

Je hebt te maken met diverse soorten operaties. Operaties waarbij je expertise gevraagd word voor zowel veel voorkomende aandoeningen, als gecompliceerde behandelingen waarbij je zorg draagt voor het zichtbaar houden van het operatiegebied.

Binnen ons brede netwerk behoren ziekenhuizen die streven naar de hoogste kwaliteit van zorg en gaan voor het uiterste. Wij zijn opzoek naar professionals waarbij hen dit aanspreekt.

Maandag biedt jou, werkzaam vanuit een vast dienstverband, de mogelijkheid om in verschillende ziekenhuizen van het noorden aan het werk te gaan. Je zal werkzaam zijn voor projecten van een half jaar of langer. Deze projecten hebben zogezegd een kop en een staart. Hierdoor heb je als Operatieassistent veel variatie in je werk, ontmoet je verschillende specialisten en zal geen dag het zelfde zijn.

Wij bieden dit jou met een marktconform salaris volgens de betreffende CAO. Daarnaast vergoeden wij alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer.

Functie eisen

• Je bent in bezit van een erkend diploma tot Operatieassistent

• Je hebt kennis van de laatste ontwikkelingen op het vakgebied, materialen, technieken, instrumentarium en apparatuur

• Het spreekt jou aan om in wisselende werkomgevingen aan de slag te gaan


Milou Fleur gaat graag met jou het gesprek aan om jouw wensen en behoeften te achterhalen. Als jouw wensen en behoeften duidelijk in kaart zijn gebracht gaan wij samen op zoek naar een passende en dynamische werkplek, dit met de zekerheid van een vast dienstverband.


Dus wil jij als Operatieassistent zekerheid combineren met een afwisselende baan? Neem dan vrijblijvend contact met Milou Fleur op. Zij drinkt graag met jou een kop koffie!

Milou Fleur van Schaik


Over het bedrijf

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job