Intensive Care Verpleegkundige vast dienstverband

Milou Fleur van Schaik
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Milou Fleur van Schaik
SEP 07
Drenthe Vast MBO
07.10.2018 Job-Nr: 9123949
Solliciteren

Over de functie

Lever jij op het scherpst van de snede de beste zorg? Dan is Maandag op zoek naar jou! Wij bieden jou een innovatieve omgeving, waar je uitgedaagd wordt in je werk en waarbij kwaliteit en patiëntveiligheid hoog in het vaandel staan.


Als Intensive Care Verpleegkundige lever je een belangrijke bijdrage aan het bewaken, verzorgen, intensief verplegen en begeleiden van patiënten. Jij weet als geen ander de kwaliteit van zorg en het deskundigniveau hoog te houden. Je hebt ten allen tijden je kennis paraat om te kunnen handelen in acute situaties. Je voornaamste doel als IC-Verpleegkundige is om de patiënten te stabiliseren zodat zij terug kunnen keren naar de verpleegafdeling.

Bij verschillende gerenommeerde ziekenhuizen in het noorden van het land biedt Maandag jou een dynamische werkplek. Je krijgt een vast dienstverband bij Maandag en wordt voor een langere periode (een half jaar of langer) ingezet in een ziekenhuis. Om als IC-Verpleegkundige binnen een gerenommeerd ziekenhuis te werken is (bij)scholing van belang.

Maandag biedt jou op basis van je vaste dienstverband de mogelijkheid om je (verder) te verdiepen in je vak, in verschillende keukens te kijken en je netwerk te uit te breiden. Daarnaast vergoeden wij alle reiskomsten op basis van €0,19,- per kilometer of wij faciliteren je in een leaseauto.

Kortom wil jij afwisseling in jouw reeds opgedane expertise in verschillende dynamische omgevingen? Solliciteer dan voor deze vaste baan als Intensive Care Verpleegkundige!

Functie eisen

• Jij bent gediplomeerd Intensive Care Verpleegkundige

• Jij hebt een geldige BIG-registratie

• Jij staat stevig in je schoenen en beschikt over goede communicatieve vaardigheden

• Het spreekt jou aan om in wisselende werkomgevingen aan de slag te gaan

Over het bedrijf

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job