Docenten economie 1e of 2e graad

Lotte van der Lint
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lotte van der Lint
SEP 07
Noord-Brabant Vast HBO
07.10.2018 Job-Nr: 9123937
Solliciteren

Over de functie

Economie is overal! Kijk naar het journaal of sla de krant maar open. Jij laat leerlingen dit inzien door ze een economische bril aan te meten, waarmee ze inzicht krijgen in economische principes, ontwikkelingen en problemen. Als 1e of 2e graad docent economie stimuleer jij leerlingen in hun probleemoplossend vermogen en wakker jij de discussie omtrent economische onderwerpen aan. 

Je hebt een passie voor het vak economie en brengt graag kennis over aan leerlingen. Dit doe je op een creatieve manier die tot de verbeelding spreekt. Daarnaast ambieer jij afwisseling in je werk en ben je graag actief bij diverse scholen in regio Noord-Brabant. Als docent sta je stevig in je schoenen en bepaal jij duidelijke kaders in de klas. Een goed georganiseerde klassenmanagement is jou niet vreemd. Verder heb je oog voor het individu en pas jij jouw manier van onderwijzen aan op de individuele behoeften van de leerling. Van begin tot eind weet jij als docent economie jouw les in duidelijke banen te leiden. Leerlingen krijgen van jou de ruimte voor een grap, maar alleen op passende momenten. Jij maakt jouw lessen aantrekkelijk voor leerlingen door theorie af te wisselen met leuke praktijk opdracht of een interessante discussie.      

Maandag® Breda biedt je de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de keuken bij verschillende scholen. Dit kan in de vorm van een tijdelijk of vast dienstverband. Maak gebruik van jouw kwaliteiten als docent en ons uitgebreide netwerk binnen het onderwijs om je persoonlijke ontwikkeling verder vorm te geven.

Functie eisen

  • In het bezit van een 1e of 2e graad bevoegdheid voor Economie of in de afrondende fase van je opleiding Docent Economie;
  • Minimaal 1 jaar werkervaring met het geven van Economie lessen binnen het voortgezet onderwijs of Middelbaar Beroeps Onderwijs;
  • Zorgdragen voor een optimale voorbereiding en verzorging van de lessen;
  • Je bent gepassioneerd, pedagogisch en didactisch vaardig en communicatief sterk.

Wat biedt Maandag® jou?

  • Salaris op basis van CAO onderwijs zoals die nu luidt. Inschaling gebeurt op basis van opleiding en ervaring;
  • Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen;
  • Reiskostenvergoeding ontvang je op basis van €0,19 per kilometer;
  • Gedurende je opdracht word je begeleid door je accountmanager en recruiter.


Het aantal uren, de startdatum en de standplaats zijn bespreekbaar.


Valt er in deze vacature voor jou winst te behalen? Solliciteer dan direct op deze functie als docent economie.

Over het bedrijf

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job