Sociotherapeut Forensische Psychiatrie

Steve van Elteren
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Steve van Elteren
SEP 07
Zeeland Tijdelijk HBO
07.10.2018 Job-Nr: 9123853
Solliciteren

Over de functie

Maandag® is volop in beweging en wil in deze veranderende tijd zorg van goede kwaliteit blijven leveren! Spreken "werken vanuit mogelijkheden, eigen regie, innovatie en pro-actief meedoen" jou aan én wil je werken in de zorg? Dan ga ik graag met jou in gesprek!


Als Sociotherapeut Forensische Psychiatrie ga jij met verschillende behandelmethodes aan de slag. Je ondersteunt de cliënt op verschillende gebieden. Samen met de cliënt werk je naar een vorm van resocialisatie toe. Je helpt patiënten om vat te krijgen op hun dagelijks leven. Dit doe je door de patiënt te ondersteunen in het dagelijks functioneren, terwijl je een scherp oog houdt op de veiligheid. Daarnaast ben je een belangrijk onderdeel in het creëren van een (veilig) behandelklimaat waarin zowel jij als de cliënt zich comfortabel voelt.

De doelgroep binnen deze organisatie is licht verstandelijk beperkt en heeft veelal gedragsproblematieken. Daarnaast kan er ook agressie voorkomen. Wij zijn daarom op zoek naar iemand die sterk in zijn/haar schoenen staat, maar tegelijkertijd ook gebruik maakt van humor en creativiteit in de dagelijkse werkzaamheden. Je zal werkzaam zijn op een gesloten afdeling waar 24-uurszorg wordt geleverd en daarom is het van belang dat je bereid bent om onregelmatig te werken.

Functie eisen

·      Diploma MBO SPW/Verpleegkunde of HBO SPH/MWD/Verpleegkunde (eventueel WO Psychologie)

·      Kennis van verschillende verslavingsproblematieken

·      Recente ervaring in (forensische) GGZ, jeugdzorg of verslavingszorg en psychiatrische ziektebeelden, persoonlijkheidsproblematiek en ontwikkelingsstoornissen

·      Stevige schoenen om in te staan en kennis om met complexe situaties om te gaan


Wat biedt Maandag® jou?

Vanuit een dienstverband bij Maandag ® kun je diverse opdrachten vervullen. Eventuele opdrachten voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden. Maandag® bied jou een goed salaris volgens betreffende CAO. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Vakantiegeld wordt vergoed, evenals zakelijke reiskosten op basis van €0.19 cent per kilometer. Een lease auto behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard hoort een uitstekende pensioenregeling tot de voorwaarden en is een vast dienstverband niet uitgesloten. Gedurende je opdracht word je begeleid door je Recruiter en Accountmanager. Samen met Maandag® werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en kun je diverse cursussen en trainingen volgen.


Bij Maandag® koppel je dus de voordelen van een vaste werkgever aan de voordelen van flexibel werken! Heb je interesse? Stuur dan je cv naar steve.vanelteren@maandag.nl of bel naar +31 6 82 01 95 93, dan kunnen we samen een afspraak inplannen.

Over het bedrijf

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job