Dialyseverpleegkundige vast dienstverband

Milou Fleur van Schaik
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Milou Fleur van Schaik
SEP 06
Drenthe Tijdelijk MBO
06.10.2018 Job-Nr: 9123380
Solliciteren

Over de functie

Het dialyse centrum biedt verschillende vormen van nierfunctievervangende behandelingen. De groep patiënten is zeer gevarieerd, zowel in leeftijd, culturele achtergrond als in complexiteit van zorg.

Als Dialyseverpleegkundige werk je met professionele en betrokken medewerkers en biedt je hoogwaardige dialysezorg. De directe dialysebehandeling wordt uitgevoerd en/of begeleid door Dialyseverpleegkundigen in samenwerking met een multidisciplinaire team.

Bij de dialysebehandeling wordt de verpleegkundige ondersteund door een afdelingsassistent. De functie van Dialyseverpleegkundige wordt gekenmerkt door een grote mate van eigen verantwoordelijkheid en zelfstandig handelen. Naast het uitvoeren en coördineren van zorg, is het geven van informatie en het ondersteunen van de patiënt in zijn/haar zelfregie belangrijk in de functie.

Functie eisen

• Je bent in bezit van een erkend diploma tot Dialyseverpleegkundige

• Jij hebt een geldige BIG-registratie

• Je hebt kennis van de laatste ontwikkelingen op het vakgebied, materialen, technieken, instrumentarium en apparatuur

• Het spreekt jou aan om in wisselende werkomgevingen aan de slag te gaan

• Je werkt zelfstandig, bent proactief en kunt veranderende omstandigheden makkelijk inpassen in je dagelijks werk;

• Je kunt zorg snel inschatten en afstemmen met de patiënt en andere medewerkers;

• Je bent in staat om zelf verantwoordelijkheid te nemen

Maandag biedt jou een marktconform salaris volgens de betreffende CAO, waar je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Daarnaast vergoeden wij alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Gedurende het project krijg je persoonlijke begeleiding van een recruiter en accountmanager.

Milou Fleur gaat graag met jou het gesprek aan om jouw wensen en behoeften te achterhalen. Dus wil jij als Dialyseverpleegkundige zekerheid combineren met een afwisselende baan? Neem dan vrijblijvend contact met Milou Fleur op. Zij drinkt graag met jou een kop koffie!

Over het bedrijf

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job