Accountmanager Financieel

Anne Engelen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Anne Engelen
SEP 06
Noord-Brabant Vast HBO
06.10.2018 Job-Nr: 9123378
Solliciteren

Over de functie

Een goed gesprek met een klant, het vervullen van een vacature en je persoonlijke doel behalen. Dat zijn de dingen waar je als Accountmanager Financieel energie van krijgt. En dat keer op keer. De ene keer makkelijker dan de andere keer. Maar jij geeft niet op tot je hebt wat je wil: een tevreden klant én een tevreden professional!


Als Accountmanager Financieel ben jij samen met de Recruiter dé schakel tussen professionals en opdrachtgevers. Samen bepaal je jullie focus. De Recruiter gaat op zoek naar de beste professionals en jij pakt je telefoon om afspraken te maken met mogelijke klanten. Je hebt een leuk gesprek met De heer Vrolings, je contactpersoon van een opdrachtgever in de buurt. Moeiteloos laat jij hem inzien waarom hij met Maandag® moet samenwerken. Voor een echt goede samenwerking is het van levensbelang dat jij weet wat De heer Vrolings écht belangrijk vindt. Je springt daarom snel de auto in om een kop koffie met hem te drinken.


Door de goede vragen te stellen achterhaal je waar De heer Vrolings op zijn afdeling behoefte aan heeft. Gaat er iemand van de afdeling met zwangerschapsverlof? Hebben ze te maken met een langdurig zieke? Of ligt de werkdruk te hoog? Jij weet de oplossing! Je hebt net het cv van een ervaren professional ontvangen van de Recruiter. Deze professional kan de afdeling vanaf morgen al uit de brand helpen. Hoera! Goed nieuws! De heer Vrolings is blij dat jij met hem hebt meegedacht en de professional is meer dan welkom. Je belt de Recruiter om het goede nieuws te vertellen. Door een perfecte communicatie, snelle samenwerking en een scherpe blik heb je dit samen maar mooi voor elkaar gekregen. Van deze successen krijg je geen genoeg. Snel weer de auto in; de volgende klant wacht op je.


En op vrijdag? Dan is het tijd voor die vrijdagmiddagborrel! Hét moment om met je collega’s terug te kijken op een succesvolle week. Want hard werken doe je graag, maar zonder Brabantse gezelligheid is het toch net wat minder leuk. Het team van Maandag® Eindhoven kenmerkt zich door haar nuchtere en positieve instelling. We zijn gedreven, ambitieus en doelgericht. Kom je ons team versterken?

Functie eisen

  • HBO Diploma
  • Je bent een commercieel talent, een spontaan en energiek persoon en geen opgever
  • Je bent bij voorkeur 40 uur per week beschikbaar


Over het bedrijf

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job