ICT Architect

Dennis Schotanus
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Dennis Schotanus
SEP 06
Overijssel Tijdelijk HBO
06.10.2018 Job-Nr: 9123346
Solliciteren

Over de functie

Als ICT Architect van het domein dienstverlening ben jij verantwoordelijk voor de doorontwikkeling en aanpassing van systemen en processen.

Deze functie als ICT Architect is specifiek gericht op de invulling van de visie op de digitale dienstverlening. Je maakt deel uit van het project Dienstverlening. Hierbij ontwikkel je concrete architectuurproducten zoals bijvoorbeeld architectuuradviezen en projectstartarchitectuur. Het gehele proces van de voorbereiding, begeleiding en acceptatie om tot het juiste projectresultaat te komen behoort tot de taken. Het project digitale dienstverlening is een onderdeel van de Informatiestrategie waarin ook de thema’s digitalisering, digitale ketenintegratie en open data een plek hebben. Deze architectuurproducten passen dan ook in de doelarchitectuur van deze mooie opdrachtgever.

Het is een omgeving waarbij de wereld snel verandert. Dit heeft te maken met de wet die continu wordt gewijzigd, wijze waarop de organisatie werkt en de verandering van de techniek en processen. Het zwaartepunt van deze functie ligt bij het door ontwikkelen van systemen en aanpassen van processen.

Deze opdrachtgever in de regio Lelystad is opzoek naar een tijdelijke vervanger voor, in ieder geval, 6 maanden met mogelijke kans op verlenging van 3 maanden. Dit is in eerste instantie voor 24 uur in de week.

Functie eisen

·      HBO diploma

·      Werkervaring binnen het Dienstverleningsdomein

·      Ervaring vergelijkbare projecten

·      Ervaring met architectuurmodellen Wilma, Gemma en/of Petra

Over het bedrijf

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job