opzichter planmatig onderhoud

Dominique Jansen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Dominique Jansen
SEP 06
Noord-Brabant Vast MBO
06.10.2018 Job-Nr: 9123314
Solliciteren

Over de functie

Vanuit Maandag® zijn we hard op zoek naar een opzichter planmatig onderhoud die het leuk vindt om via detachering voor verschillende corporaties binnen Noord Brabant te werken.

Binnen de functie van opzichter planmatig onderhoud ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en realiseren van projecten binnen de randvoorwaarden tijd, geld en kwaliteit die de corporatie stelt. Je evalueert daarnaast de projecten op kosten en koppel je dit terug naar de manager. Tevens houdt je je bezig met het uitzetten van offertes en houdt je toezicht op de uitvoering van externen. Jij houdt het overzicht op de meerjarenbegroting en levert een bijdrage aan het kosten efficiënt werken.


Functie eisen

  • Opleidingsniveau mbo+/HBO bouwkunde
  • Beschikbaar voor 24 a 36 uur.
  • Aantoonbare ervaring als opzichter bij meerdere woningcorporaties
  • In het bezit van rijbewijs B

Wat geven wij jou daarvoor terug?

Maandag® biedt je een salaris conform cao Woondiensten en maakt het leasen van een auto uit eigen wagenpark bespreekbaar. Bij ons krijg je een contract voor vast of bepaalde tijd dienstverband, op deze manier heb jij toch die zekerheid die je zoekt in je baan. We organiseren daarnaast cursussen op de Maandag® Academy zodat je je verder kunt ontwikkelen op de gebieden waar jouw interesses liggen. Tijdens deze cursussen leer je andere professionals kennen die ook houden van de dynamiek van Maandag®. Daar houdt het echter niet op. Vanaf het moment dat je opdracht start zal je begeleidt worden door je contactpersoon die samen met jou zal kijken hoe je het beste uit jezelf kan halen. Jouw contactpersoon kan tevens fungeren als sparring-partner of coach als je tegen bepaalde zaken aanloopt.

Over het bedrijf

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job