Technisch manager

Sabine Kuijt
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Sabine Kuijt
SEP 06
Noord-Holland Tijdelijk HBO
06.10.2018 Job-Nr: 9123299
Solliciteren

Over de functie

Jij bent een proactieve en op samenwerking gerichte technisch manager. Dan is Maandag® op zoek naar jou!

Voor een opdrachtgever in de regio Amsterdam zijn wij op zoek naar een Technisch Manager voor 36 uur per week. Als technisch manager ben je namens de teamleider realisatie verantwoordelijk voor de implementatie en uitvoering van de kwaliteitsborging en het capaciteitsmanagement binnen het project. Je geeft technisch advies over de deelopdrachten. Daarnaast bewaak je de kwaliteit van de uitvoering en kom je met aanbevelingen richting projectleiders, directievoerders en teamleider. Je maakt deel uit van het contractteam, wat betekent dat je meewerkt aan de optimale invulling van het contract. Daarnaast kun je ook als directievoerder fungeren binnen een aantal deelprojecten. Je denkt daarbij mee in het voortraject en stemt af met de integraal projectleider om het project optimaal te kunnen voorbereiden. Ook overleg je in dit stadium met diensten en bedrijven om de logistiek binnen het project goed te laten verlopen. Tijdens de uitvoering bewaak je de voortgang, kwaliteit, BLVC en budget van het project en je stuurt hierbij proactief, zodat risico's zijn voorzien en worden voorkomen. Communicatie en onderhandelingsvaardigheden zijn hierbij essentieel. Je stuurt de toezichthouders aan, zit bouwvergaderingen voor, beoordeelt meer- en minderwerk en stemt dit af met de integraal projectleider. De complexiteit van het werk zit in het begeleiden van het team in de overgang naar een andere manier van werken en het meenemen van de ketenpartners in deze ontwikkeling.

Eigenschappen voor succes in deze functie zijn een proactieve instelling, gewend om risico gestuurd te werken, goede onderhandelingsvaardigheden, resultaatgerichtheid en goede communicatieve en sociale vaardigheden.

Functie eisen

  • Minimaal 8 jaar met directievoering op de volgende terreinen: maaiveldinrichting en infrastructuur binnen UAV-gc of RAW contracten uitgevoerd in een complexe stedelijke omgeving, verzorgen van omgevingsconditionering en BLVC aspecten van infraprojecten, bouwprojecten of gebiedsontwikkeling en coördineren van kabels en leidingswerkzaamheden;
  • HBO diploma in de richting Civiele Techniek;
  • 5 jaar ervaring met het uitvoeren van capaciteitsmanagement en werken met kwaliteitsborging;
  • Aantoonbare kennis van relevante wet- en regelgeving.

Over het bedrijf

De opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie die werkt aan projecten van planvorming tot en met uitvoering. In de uitvoering zijn ze verantwoordelijk voor directievoering en toezicht. Op dit moment is er ook een verschuiving van RAW bestekken naar andere contractvormen.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job