SEH - Spoedeisende Hulp Verpleegkundige

Milou Fleur van Schaik
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Milou Fleur van Schaik
SEP 06
Drenthe Vast MBO
06.10.2018 Job-Nr: 9123266
Solliciteren

Over de functie

Als Spoedeisende Hulp Verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor het zorg dragen voor de eerste opvang, observatie, de verpleegkundige handelingen van patiënten en acuut zieken patiënten. Je hebt de verantwoordelijkheid voor de verpleegkundige zorg en de naasten op de Spoedeisende Hulp.

Maandag is op zoek naar een Spoedeisende Hulp Verpleegkundige (SEH) die zich door willen ontwikkelen en zijn of haar expertise in verschillende ziekenhuizen willen inzetten. Vanuit een vast dienstverband ga je voor een bepaalde periode in een ziekenhuis aan de slag. Maandag biedt jou de mogelijkheid om in verschillende keukens te kijken.

Jouw werk als Spoedeisende Hulp Verpleegkundige is al gevarieerd genoeg. Los van deze variatie en afwisseling kan werken op verschillende plekken veel adrenaline en dynamiek te weeg brengen. Dit is precies wat Maandag jou kan bieden. Jouw vakbekwaamheid, kennis en kunde zet jij in en dit keer in verschillende omgevingen. Deze verschillende omgevingen worden bepaalt aan de hand van jou wensen en behoeften. Hierin nemen wij onder andere jouw ambities, werkplezier en reistijd mee. Maandag kan hierin een mooie springplak bieden door ons brede netwerk om jouw verder te helpen en plezier te geven in je werk.


Functie eisen

  • Een diploma als verpleegkundige of verpleegkundig specialist
  • Een aanvullende diploma als SEH-verpleegkundige of IC-verpleegkundige
  • Jij hebt een geldige BIG-registratie
  • Jij staat stevig in je schoenen en beschikt over goede communicatieve vaardigheden
  • Het spreekt jou aan om in wisselende werkomgevingen aan de slag te gaan
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs

Ben je benieuwd hoe Maandag dé ‘springplak’ kan zijn in jouw carrière? Neem dan vrijblijvend contact op met Milou Fleur. Zij brengt samen met jou de mogelijkheden in kaart en bespreekt jouw ambities en doelen.

We zien je graag!


Over het bedrijf

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job