Civieltechnisch Projectmanager

Roos den Boeft
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Roos den Boeft
SEP 06
Zuid-Holland Tijdelijk HBO
06.10.2018 Job-Nr: 9123240
Solliciteren

Over de functie

Het aantal fysieke ruimtelijke projecten groeit bij deze opdrachtgever en daarom ben ik op zoek naar een civieltechnisch projectmanager. In de functie ga je werken aan projecten waarbij civieltechnische vraagstukken en aanleidingen ingepast moeten worden in een gebiedsontwikkeling. De civieltechnische vraagstukken staan niet centraal, maar zijn een belangrijk aspect. Het draait voornamelijk om de voorbereidingsfase en betreffen projecten rond woningbouw en bedrijventerrein.

Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de gestelde doelen zoals die zijn afgesproken met de bestuurlijke - en ambtelijke opdrachtgever. Je organiseert en structureert jouw projecten, regisseert de inbreng en bijdragen door externe partijen en de diverse teams. Je draagt zorg voor het opstellen van projectcontracten, fasedocumenten en voorstellen voor besluitvorming.

De ruimtelijke projecten zijn gericht op gebiedsontwikkeling en worden tijdig, effectief en efficiënt gerealiseerd. Je regisseert de voorbereiding, uitvoering en procesbeheersing en je coördineert de werkzaamheden binnen jouw projectteam. Je bent verantwoordelijk voor het projectresultaat en zorgt er voor dat jouw projecten binnen de gestelde planning en budgetten gerealiseerd worden. Daarnaast lever je binnen het team een bijdrage aan de gezamenlijke professionalisering en intervisie.

Functie eisen

-         Beschikt over goede bestuurlijk sensitiviteit en heeft ervaring met ambtelijke opdrachtgevers en het openbaar bestuur;

-         Competenties: goede communicatieve vaardigheden, onderhandelingsvaardigheden en organisatievaardigheden.

-         Minimaal een afgeronde HBO opleiding in de richting van civiele techniek of ruimtelijke ordening

Interesse in de functie van civieltechnisch projectmanager? Dan kom ik graag met je in contact! Solliciteer via de daarvoor bestemde knop of neem contact op met mij via 06-51584810 of roos.denboeft@maandag.nl

Over het bedrijf

In de visie van de organisatie staat de vraag van de klant centraal. De collega’s zijn omgevingsbewust en houden rekening met de organisatie en haar politieke spanningsveld. Iedereen werkt samen om de ambitie van deze gemeente, om de beste servicegemeente van Nederland te zijn, waar te maken. Kwaliteit staat voorop!

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job