Klantmanager Werk

Shiromi Schuurmans
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Shiromi Schuurmans
SEP 05
Groningen Tijdelijk HBO
05.10.2018 Job-Nr: 9122806
Solliciteren

Over de functie

Heb jij ruime kennis over de Participatiewet? En vind jij het leuk om uitkeringsgerechtigden met arbeidsmarktperspectief te begeleiden naar regulier werk? Reageer dan vandaag nog op deze leuke vacature!

Voor een gemeente in de provincie Groningen ben ik per direct op zoek naar een ervaren Klantmanager Werk voor 32-36 uur per week.

Als Klantmanager Werk begeleid jij uitkeringsgerechtigden richting het vinden van een baan. Dit doe je door het coachen van uitkeringsgerechtigden en het opstellen van een trainingsprogramma samen met je collega’s en het geven van trainingen. Samen met de uitkeringsgerechtigde werk je aan het ontwikkelen van de juiste vaardigheden en stel je leerdoelen op ten behoeve van re-integratie naar regulier werk. Je werkt nauw samen met de accountmanagers op de juiste match te maken. 

Functie eisen

  • Minimaal 1 jaar gemeentelijke werkervaring
  • Ruime kennis over de Participatiewet
  • Ervaring met GWS (Suite)
  • Ruime ervaring op gemeentelijk re-integratiegebied

Over het bedrijf

Wat Maandag® jou kan bieden!

Een dienstverband bij Maandag® biedt jou zekerheid en de mogelijkheid om bij diverse gemeentes aan het werk te gaan. Dit kunnen korte opdrachten zijn, maar ook zeker opdrachten voor een langere periode. In dit gehele proces zullen wij je persoonlijk begeleiden. Daarnaast stimuleren wij het om je zowel op professioneel als persoonlijk vlak te ontwikkelen. Wij denken graag met jou mee om je (vakinhoudelijk) verder op te leiden met behulp van trainingen en cursussen.

Wij zijn ontzettend blij met alle reacties. Mocht je echter binnen 5 werkdagen geen reactie hebben ontvangen, dan sluit jouw profiel niet voldoende aan en zullen we jouw sollicitatie niet verder in behandeling nemen.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job