Farmaceutisch medewerker Apotheek

Rebecca Evans
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Rebecca Evans
SEP 05
Noord-Brabant Vast MBO
05.10.2018 Job-Nr: 9122797
Solliciteren

Over de functie

Ben jij sociaal sterk ingesteld, gemotiveerd en enthousiast om in een apotheek in regio Eindhoven aan de slag te gaan? Dan kom ik graag in contact!

Ik zoek voor de regio Eindhoven een enthousiaste Apothekersassistent die aan de slag wilt binnen een poliklinische apotheek. Jij kan als geen ander zorgvuldig te werk gaan. Je ben communicatief sterk naar klanten en collega’s, je draagt zorg voor de medicatiebewaking en kan op de juiste manier met gevoelige informatie omgaan. Jij bent het visitekaartje van de apotheek en wilt jouw kennis en ervaring inzetten om klanten zo goed mogelijk te helpen!

Functie eisen

-         Je bent in bezit van een apothekersassistent diploma

-         Je hebt twee jaar relevante werkervaring

-         Je werkt nauwkeurig en kan goed zelfstandig werken

-         Je vind het niet erg om avonden en weekenden te werken

-         Je beschikt over goede communicatievaardigheden

Over het bedrijf

Maandag® biedt jou de gelegenheid om jouw kennis en vaardigheden bij verschillende organisaties in te zetten. Zo ben je verzekerd van de voordelen van een vaste werkgever en de voordelen van flexibel werken. Ben jij geïnteresseerd in werken in vast dienstverband, dan kunnen wij jou daarbij helpen. Je krijgt een uitstekend salaris dat aansluit bij jou opleiding en werkervaring. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Vakantiedagen, vakantiegeld en een pensioenregeling behoren ook tot de voorwaarden. Via de Maandag® Academy krijg je ook ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job