Wmo Consulent provincie Groningen

Shiromi Schuurmans
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Shiromi Schuurmans
SEP 05
Groningen Tijdelijk MBO
05.10.2018 Job-Nr: 9122781
Solliciteren

Over de functie

Voor een opdrachtgever in de provincie Groningen ben ik per direct op zoek naar een Wmo Consulent voor 32-36 uur met ervaring in begeleidingsvraagstukken. Je komt te werken in een gedreven en ervaren team waarbij de samenwerking centraal staat. Naast het oppakken van de Wmo aanvragen is een goede sfeer binnen het team ook erg belangrijk.

Als Wmo Consulent ga je de zorgbehoefte van de burger vaststellen. Hierbij ben je verantwoordelijk voor de vraag verheldering, ook wel de vraag achter de vraag zien te achterhalen. Zo nodig verwijs je de burger gericht door naar hulpverlenende instanties. Je onderzoekt de aanvragen op rechtmatigheid en bent in staat om complexe aanvragen zelf te beoordelen. 

Functie eisen

  • Relevante gemeentelijke ervaring
  • Ervaring met GWS4all, Civision of Suite
  • Ervaring met het stellen van indicaties en het voeren van keukentafelgesprekken
  • Ervaring met begeleidingsvraagstukken
  • Digitaal vaardig

Over het bedrijf

Wat Maandag® jou kan bieden!

Een (vast)dienstverband bij Maandag® biedt jou zekerheid en de mogelijkheid om bij diverse gemeentes aan het werk te gaan. Dit kunnen korte opdrachten zijn, maar ook zeker opdrachten voor een langere periode. In dit gehele proces zullen wij je persoonlijk begeleiden. Daarnaast stimuleren wij het om je zowel op professioneel als persoonlijk vlak te ontwikkelen. Wij denken graag met jou mee om je (vakinhoudelijk) verder op te leiden met behulp van trainingen en cursussen.


Wij zijn ontzettend blij met alle reacties. Mocht je echter binnen 5 werkdagen geen reactie hebben ontvangen, dan sluit jouw profiel niet voldoende aan en zullen we jouw sollicitatie niet verder in behandeling nemen.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job