HBO Verpleegkundige Verslavingszorg

Anne Engelen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Anne Engelen
SEP 05
Noord-Brabant Vast HBO
05.10.2018 Job-Nr: 9122776
Solliciteren

Over de functie

Als jij als HBO verpleegkundige in de verslavingszorg wil werken, moet je goed stevig in je schoenen staan. Situaties waarin je jouw persoonlijke grenzen aan moet geven krijg je namelijk dagelijks voor je kiezen. Dit daagt jou uit, het prikkelt je verpleegkundig hart, jij wil deze kans met twee handen aanpakken.


Oprechte interesse in mensen, dat zit bij jou van nature in je genen. Jij wil niets liever dan het verhaal achter de persoon weten. Hierdoor ligt jou interesse meer in een functie met focus op begeleiding en ondersteuning en niet zo zeer op verpleegtechnische handelingen. Ernstige verslavingen gaan vaak gepaard met heftige psychische problemen. Hierdoor lever jij als verpleegkundige een bijdrage aan een veilig leef- en werkklimaat voor de cliënt en de afdeling.


Als HBO verpleegkundige word jou bijdrage zeer gewaardeerd. Je hebt een eigen mening en wil graag bijdrage aan de verbetering van het volledige proces. Je hebt een nauwe samenwerking met collega’s, artsen en psychiaters, zo sta je er nooit alleen voor! 

Functie eisen

Functie eisen:

- Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding verpleegkunde, natuurlijk ben jij nog BIG geregistreerd.

- Je bent bereid tot werken in onregelmatig tijden.

- Bij voorkeur heb je ervaring met de doelgroep.


Voor al dat harde werk verschijnt natuurlijk elke maand een marktconform salaris op jouw rekening. Ook naar je werk rijden doe jij niet voor niks. Daarom vergoed Maandag® alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Geen auto om op je werk te komen? Geen probleem! Een leuke Maandag® lease auto behoort zeker tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. En dat is nog niet alles! Want jouw ontwikkeling en talent staat bij Maandag® altijd centraal. Door tal van training en opleidingsmogelijkheden hoef jij je geen seconde te vervelen.

Over het bedrijf

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job