Verpleegkundige HIC

Nicolette Kommers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nicolette Kommers
SEP 05
Noord-Brabant Vast HBO
05.10.2018 Job-Nr: 9122772
Solliciteren

Over de functie

Wij weten dat jij als verpleegkundige met een aantal jaren ervaring zeer gewild bent! We zullen dus iets onderscheidend aan moeten bieden. En ja, dat doet Maandag®! Het zorgteam zijn mensen die het anders durven doen. Met een houding die wordt gekenmerkt door trots, lef, ondernemerschap, initiatief en alertheid op persoonlijke groei. Herken jij jezelf als professioneel in bovenstaande? Dan ben jij de kandidaat waar wij graag mee in zee gaan!


Jouw baan

Als verpleegkundige zorg je voor afstemming, coördinatie en uitvoering van zorg rondom de cliënt. Daarnaast ben je belast met de uitvoering en individuele- en groepsbegeleidingsactiviteiten, alsmede met de verrichting van verpleegtechnische- en voorbehouden handelingen. Je hebt een verantwoordelijkheid voor de verdere ontwikkeling van verpleegkundige methodieken. Onze opdrachtgever werkt in drie diensten. Dat allemaal in een enthousiast, multidisciplinair team met professionals.

De functie van verpleegkundige bij HIC is niet voor iedereen weggelegd. Innovatief, flexibel en daadkrachtig moet je zijn. Wij bieden een omgeving die inspirerend en uitdagend is, waar geen dag het zelfde is en waar je in een fantastisch team werkt.

Het betreft een functie van 24 – 36 uur.

Functie eisen

• Jij hebt een duidelijke visie op je eigen rol in de zorgverlening en hanteert een klantgerichte en respectvolle benadering met oog voor de wensen en belangen van de cliënt.

• Jij hebt een afgeronde MBO of HBO opleiding en daarnaast tenminste 3 – 5 jaar relevante werkervaring.

• Tevens ben jij een teamspeler, resultaatgericht en sta je stevig in je schoenen.

• Daarnaast heb jij een duidelijke visie op mens en zijn plek in de samenleving die aansluit bij het concept van herstel ondersteunende zorg.

Alleen sollicitaties die aan bovenstaande eisen voldoen worden in behandeling genomen.


Wij bieden

Maandag® biedt jou de gelegenheid om je expertise bij diverse organisatie in te zetten en uit te breiden. Daar wordt de zorgbranche blij en beter van, maar jij ook! Bij Maandag® koppel je dus de voordelen van een vaste werkgever aan de voordelen van flexibel werken! Daarnaast ontvang je een uitstekend salaris dat recht doet aan jouw kennis en ervaring (conform de salarisschalen). Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.

Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct! Wil je meer weten over deze opdracht? Of heb je algemene vragen over de mogelijkheden bij de grootste detacheerder in de publieke sector? Ik vertel je er graag meer over!


Jij zorgt graag voor mensen, wij zorgen graag voor jou.

Over het bedrijf

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job