Apothekersassistent

Melissa Raijmakers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Melissa Raijmakers
SEP 05
Noord-Brabant Vast MBO
05.10.2018 Job-Nr: 9122684
Solliciteren

Over de functie

De poliklinische apotheek van onze opdrachtgever is 7 dagen per week 24 uur per dag geopend. De poliklinische apotheek bevindt zich in de centrale hal van het ziekenhuis.

Je verwerkt reguliere balie recepten, ontslagmedicatie, en overgehevelde middelen. Je draagt hierbij zorg voor medicatiebewaking en de overdracht van medicatiegegevens. Je geeft adviezen over medicijnen en zelfzorgproducten. Je hebt te maken met een grote diversiteit aan patiënten. De grote variatie in werkzaamheden en contacten maakt het werk leuk en uitdagend. De poliklinische apotheek verzorgt de dienstwaarneming voor de regio Helmond.

 

Past de organisatie bij jou?

Het betreft een ziekenhuis waar je als patiënt, maar zeker ook als medewerker, gewoon mens kunt zijn. In een prettige en vriendelijke omgeving krijg je de ruimte je talenten verder te ontwikkelen. Het ziekenhuis heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en is trots op de NIAZ accreditatie.


Functie eisen

Je bent in het bezit van het diploma apothekersassistent en heb je minimaal 2 jaar recente werkervaring. Je werkt nauwkeurig, beschikt over goede communicatieve vaardigheden, toont initiatief en je hebt het vermogen om zeer zelfstandig te werken. Je maakt graag onderdeel uit van een team en toont hierbij een flexibele instelling.

Gezien de openingstijden van de apotheek is het belangrijk dat je bereid bent ook in het weekend, de avond en nacht te werken. De invulling van je werkrooster geschiedt in overleg. De apotheek bestaat uit de ziekenhuis apotheek en de poliklinische apotheek. Op roulatie basis werken in de ziekenhuisapotheek behoort dan ook tot de mogelijkheden.

Over het bedrijf

Maandag® biedt jou de gelegenheid om jouw kennis en vaardigheden bij verschillende organisaties in te zetten. Zo ben je verzekerd van de voordelen van een vaste werkgever en de voordelen van flexibel werken. Je krijgt een uitstekend salaris dat aansluit bij jou opleiding en werkervaring. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Vakantiedagen, vakantiegeld en een pensioenregeling behoren ook tot de voorwaarden. Via de Maandag® Academy krijg je ook ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden! Mocht je meer informatie willen hierover? Dan kun je contact opnemen met Melissa Raijmakers (Recruiter Zorg & Welzijn) via melissa.raijmakers@maandag.nl of via 06-57248020.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job