Applicatiebeheerder

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Bernd-Jan Kwast
SEP 05
Overijssel Tijdelijk HBO
05.10.2018 Job-Nr: 9122681
Solliciteren

Over de functie

Applicatiebeheerder Magister met kennis van Sharepoint en SQL.

Als Applicatiebeheerder weet je dat jouw bijdrage belangrijk is. Je implementeert de nieuwste functionaliteiten en versies in samenwerking met functioneel beheerders. Voor jou is het van groot belang dat alle applicaties blijven draaien.

Het is mooi meegenomen wanneer je werkervaring op het gebied van Magister Applicatie hebt. Het is niet noodzaak op de Magister Applicatie te kennen. De kennis is in huis en wordt overgedragen aan de nieuwe Applicatiebeheerder. Naast deze Applicatie ga jij je bezighouden met Sharepoint en het toegankelijk maken hiervan voor de eindgebruikers. Het zwaartepunt van deze functie ligt met name op het Sharepoint gedeelte. De nieuwste inzichten pas jij toe deelt jouw kennis met de eindgebruikers. Naast jouw Sharepoint vaardigheden ben je in het voordeel wanneer je ook werkervaring hebt met SQL. Magister, Sharepoint en SQL, 3 hele verschillende zaken maar dan ben jij wel de IT specialist waar deze organisatie behoefte aan heeft. Niet al deze zaken moeten nu al jouw expertise gebied zijn. Het mooie voor jou is dat dit wel jouw expertise kan worden.

Sta jij open om jouw IT skills naar een ander level te tillen? Bij deze opdrachtgever is er de kans dat je na een bepaalde periode in dienst kan komen. Deze mogelijkheid is bespreekbaar. 

Functie eisen

·      HBO werk- en denkniveau

·      Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring als applicatiebeheerder

·      Werkervaring met Sharepoint aan de technische- en gebruikerskant

·      Bij voorkeur ervaring met migratietrajecten op Sharepoint gebied

Over het bedrijf

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job