Leerkracht SO

Linda Reinshagen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Linda Reinshagen
SEP 05
Zeeland Tijdelijk HBO
05.10.2018 Job-Nr: 9122671
Solliciteren

Over de functie

Het speciaal onderwijs kent diverse clusters. Voor het cluster 4 onderwijs is Maandag® Middelburg op zoek naar leerkrachten die het verschil willen maken.

Jij zal lessen gaan verzorgen aan leerlingen met diverse gedragsproblematieken en/of stoornissen. Je biedt de leerlingen rust, regelmaat en zorgt daarnaast ook voor extra ondersteuning.

Als leerkracht binnen het speciaal onderwijs haal jij voldoening uit kleine successen en zorg je voor een veilig leerklimaat.


Je stimuleert en motiveert de leerlingen om het beste in hen naar boven te halen. Er wordt gekeken naar de individuele mogelijkheden per leerling en er wordt veel aandacht besteedt aan het didactische en sociaal-emotionele aspect.


Heb jij hart voor leerlingen binnen het SO en wil jij volgende week nog voor de klas staan? Ben je benieuwd wat Maandag® kan betekenen en wat je van ons kan verwachten? Solliciteer dan op deze vacature!


Je kunt direct jouw CV sturen naar linda.reinshagen@maandag.nl of mij bereiken op 06-13234967Functie eisen

  • PABO bevoegheid
  • Affiniteit met deze doelgroep
  • Beschikbaar voor 0,6 tot 1 fte


Wat biedt Maandag® jou?

  • Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden.
  • Wij bieden een marktconform salaris volgens CAO Onderwijs. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.
  • Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer.
  • Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen.
  • Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.
  • Uiteraard horen pensioenregeling en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.


Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en kom ik graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!


Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Dat soort interim professionals vind je bij Maandag®.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job