Leerkracht SBO

Linda Reinshagen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Linda Reinshagen
SEP 05
Zeeland Tijdelijk HBO
05.10.2018 Job-Nr: 9122668
Solliciteren

Over de functie

Als leerkracht binnen het SBO verzorg jij lessen aan leerlingen die moeilijk kunnen leren, leerlingen met opvoedingsmoeilijkheden en leerlingen met gedragsproblemen.

Binnen dit type onderwijs krijgen de leerlingen meer tijd en ondersteuning om de (leer)doelen te behalen. De klassen zijn kleiner dan binnen het regulier onderwijs en het klaslokaal is rustiger. Daarnaast zijn er meer deskundigen aanwezig en ben je naast jouw onderwijstaken bezig met het extra opvoeden, ondersteunen en vervul je een maatschappelijke rol.


Jij bent een leerkracht die de leerlingen rust, structuur en regelmaat weet te bieden. Je staat stevig in je schoenen en bent consequent. Vanuit het SBO wordt getracht zoveel mogelijk leerlingen door te laten stromen richting het regulier onderwijs. Mocht dit niet haalbaar zijn dan zullen zij naar het voortgezet speciaal onderwijs gaan.


Via Maandag® is het mogelijk om middels een (vast) dienstverband op diverse scholen binnen het SBO aan de slag te gaan. Daarnaast is het ook mogelijk om langdurig op één school werkzaam te zijn. Dit alles bespreken we graag met je en op basis van jouw wensen en ambities wordt er een passende match gemaakt!


Heb jij hart voor leerlingen binnen het SBO en wil jij volgende week nog voor de klas staan? Ben je benieuwd wat Maandag® kan betekenen en wat je van ons kan verwachten? Solliciteer dan op deze vacature!


Je kunt direct jouw CV sturen naar linda.reinshagen@maandag.nl of mij bereiken op 06-13234967

Functie eisen

  • PABO bevoegheid
  • Affiniteit met deze doelgroep
  • Beschikbaar voor 0,6 tot 1 fte


Wat biedt Maandag® jou?

  • Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden.
  • Wij bieden een marktconform salaris volgens CAO Onderwijs. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.
  • Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer.
  • Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen.
  • Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.
  • Uiteraard horen pensioenregeling en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.


Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en kom ik graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!


Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Dat soort interim professionals vind je bij Maandag®.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job