Psychiater

Jurgen Barentsen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Jurgen Barentsen
SEP 05
Gelderland Vast WO
05.10.2018 Job-Nr: 9122631
Solliciteren

Over de functie

Als Psychiater bij Maandag kun je werkzaam zijn in verschillende organisaties met diverse doelgroepen (kind & jeugd, (jong)volwassenen of ouderen) en problematieken. Vanuit verschillende organisaties krijgt Maandag® regelmatig de vraag om tijdelijke en vaste opdrachten in te vullen.


Maandag® Arnhem is per november voor de regio Nijmegen op zoek naar een ervaren Psychiater die het interessant en uitdagend vindt om binnen de gehandicaptenzorg aan de slag te gaan.

Je hebt hierbij de keuze om aan te geven welke afdelingen voor jou interessant zijn, de Poli, de residentiële afdeling of het FACT-team ( ambulant ). Daarnaast is het aantal uren bespreekbaar tussen de 8 en 32 uur en is het voor deze functie niet nodig om DBC's op te stellen.


Tijdens jouw project bieden wij persoonlijke begeleiding en kijken we altijd samen naar jouw ontwikkeling en ambities. In een persoonlijk kennismakingsgesprek komen we er graag achter wie jij bent en wat jij wilt. Daarna gaan wij direct voor jou aan de slag en zorgen wij voor een (eerste) project op maat. Meer weten? Solliciteer dan via onderstaande knop en dan spreken we elkaar gauw!


Functie eisen

  • je hebt een afgeronde opleiding tot psychiater;
  • je bent in bezit van BIG registratie en AGB code;
  • je bent maatschappelijk betrokken en op de hoogte van ontwikkelingen in het vak;
  • je ben een stimulerende en verbindende schakel binnen het team;
  • je bent in het bezit van een rijbewijs B;
  • je ben flexibel en staat open voor verschillende uitdagingen.


Wat biedt Maandag® jou? Uiteraard naast een marktconform salaris is het leasen van een auto een mogelijkheid bij ons. Hierbij is de keuze aan jou of je deze voor woon-werk verkeer wilt gebruiken of ook privé wilt rijden. Kies je ervoor om met eigen vervoer te gaan? Dan kan dat ook en vergoeden wij €0,19 per kilometer. Maandag® is naast jouw werkgever ook jouw sparringpartner en wij denken graag mee met jouw ambities en carrière stappen.


Over het bedrijf

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job