AVO docent Praktijkonderwijs

Linda Reinshagen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Linda Reinshagen
SEP 05
Zeeland Tijdelijk HBO
05.10.2018 Job-Nr: 9122615
Solliciteren

Over de functie

Als docent binnen het praktijkonderwijs is geen dag hetzelfde. Het praktijkonderwijs probeert de leerlingen zo goed mogelijk voor te bereiden op de maatschappij. Jij draagt hieraan bij door een gevarieerd aanbod in theoretisch én praktisch onderwijs aan te bieden. Zelfredzaamheid, arbeidstoeleiding, leren en sociale vaardigheden zijn hierbij belangrijke aspecten.


Iedere leerling is uniek en volgt een pakket aan theorie- en praktijkvakken. Jij leert de leerlingen (leer)doelen te stellen en verantwoordelijkheid te nemen. Dit alles doe je op een coachende manier. Kortom je draagt zorg voor de ontwikkeling van de leerlingen.


Via Maandag® is het mogelijk om middels een (vast) dienstverband op diverse scholen binnen het praktijkonderwijs aan de slag te gaan. Daarnaast is het ook mogelijk om langdurig op één school werkzaam te zijn. Dit alles bespreken we graag met je en op basis van jouw wensen en ambities wordt er een passende match gemaakt!


Heb jij hart voor leerlingen binnen het praktijkonderwijs en wil jij volgende week nog voor de klas staan? Ben je benieuwd wat Maandag® kan betekenen en wat je van ons kan verwachten? Solliciteer dan op deze vacature!


Je kunt direct jouw CV sturen naar linda.reinshagen@maandag.nl of mij bereiken op 06-13234967

Functie eisen

  • Lesbevoegdheid (PABO of tweedegraads)
  • Affiniteit met deze doelgroep
  • Beschikbaar voor 0,6 tot 1 fte


Wat biedt Maandag® jou?

  • Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden.
  • Wij bieden een marktconform salaris volgens CAO Onderwijs. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.
  • Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer.
  • Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen.
  • Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.
  • Uiteraard horen pensioenregeling en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en kom ik graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!


Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Dat soort interim professionals vind je bij Maandag®.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job