Verzorgende IG of Verpleegkundige voor een nieuw op te zetten team

Nicolette Kommers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nicolette Kommers
SEP 05
Noord-Brabant Vast MBO
05.10.2018 Job-Nr: 9122608
Solliciteren

Over de functie

Vind jij het een uitdaging om onderdeel uit te maken van een nieuw zorgteam en ervoor te zorgen dat de nieuwe cliënten zich snel thuis gaan voelen op de nieuwe locatie?

Voor onze opdrachtgever in de regio van West-Brabant is Maandag® Breda op zoek naar diverse Verzorgende IG'ers en Verpleegkundigen voor een nieuw op te richten team voor een nieuwe zorglocatie.

De opdrachtgever heeft een nieuwe locatie die binnenkort geopend wordt. Het gaat om een woonzorgcentrum dat een warme en gemoedelijke sfeer ademt.

Je komt terecht in een nieuw team, waar iedereen mag meedenken over het vormgeven van passende zorg; daarom is een proactieve houding belangrijk.

Je bent dagelijks bezig met het bieden van cliëntgerichte verpleging en verzorging op basis van individuele zorgbehoeften, zoals die zijn vastgelegd in het zorgdossier.

Jouw takenpakket als Verzorgende IG of Verpleegkundige:

  • Je verleent samen met je collega’s directe zorg aan de cliënten
  • Je werkt vanuit het zorgleefplan, dat samen met de cliënt en/of mantelzorger(s) is opgesteld en waarin de zorgvraag centraal staat
  • Je verricht zowel begeleidende als verzorgende en verplegende handelingen
  • Samen met je team creëer je een fijn woon- en leefklimaat en onderhoud je contacten met familieleden en/of mantelzorgers
  • Je stimuleert cliënten in hun zelfredzaamheid en op sociaal en recreatief gebied

Het aantal uren is bespreekbaar en de startdatum is bij voorkeur half december, maar het liefst zo spoedig mogelijk.

Functie eisen

Als Verzorgende IG of Verpleegkundige:

  • Beschik je over een diploma niveau 3, 4 of 5
  • Heb je werkervaring in een verzorg- en verpleegtehuis
  • Ben je bekwaam in verpleegtechnische vaardigheden
  • Ben je flexibel beschikbaar en bereid om alle voorkomende diensten te werken

Voor deze functie als Verzorgende IG of Verpleegkundige zoeken we ervaren zorgprofessionals. Je werkt graag in een team en hebt oog voor het proces en de kwaliteit van de zorg. Je hebt van nature een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je kunt je aanpassen naar de behoeftes van de bewoners van de locatie.

Wat biedt Maandag® jou?

Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden. Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao (VVT). Je wordt ingeschaald in schaal 35 op basis van opleiding en ervaring.

Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen.

Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.

Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Over het bedrijf

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job