Docent AVO

Jelke Wolfs
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Jelke Wolfs
SEP 05
Limburg Tijdelijk HBO
05.10.2018 Job-Nr: 9122607
Solliciteren

Over de functie

Per direct ben ik op zoek naar AVO docenten voor binnen het Voortgezet Onderwijs in het zuiden van Limburg.

Als docent AVO (Algemeen Vormend Onderwijs) breng jij leerlingen brede algemene ontwikkeling bij. Je geeft de basis van de vakken Nederlands, Engels, Rekenen, Geschiedenis, Biologie en Aardrijkskunde. Jij weet het lesaanbod zoveel mogelijk op de leerling af te stemmen. Jij bent diegene die de leerlingen weet te motiveren en ze de goede richting op stuurt. Naast het lesgeven weet jij dat de sociale en cognitieve ontwikkeling van groot belang zijn en hier zet jij je dan ook voor de volle 100% voor in.

Ben jij AVO docent en zoek je een nieuwe uitdaging binnen het Voortgezet Onderwijs? Neem dan contact met mij op. Ik vertel je graag meer!

We bieden je een contract via Maandag® met marktconform salaris, reiskostenvergoeding, 8 % vakantiegeld en de vakanties worden doorbetaald.

Functie eisen

- Je beschikt over een PABO diploma

- Ervaring met lesgeven op het gebied van AVO vakken. 

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Dat soort interim professionals vind je bij Maandag®.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job