Medewerker Sales Support

Mariske Frieser
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Mariske Frieser
SEP 04
Noord-Holland Vast HBO
04.10.2018 Job-Nr: 9121941
Solliciteren

Over de functie

Wat ga je doen?

Heel veel! Er worden overeenkomsten afgesloten en aanbestedingen gewonnen met/bij verschillende landelijke en regionale opdrachtgevers. Hier vloeien ontzettend veel werkzaamheden uit. Denk aan alle afspraken, acties, na te leven KPI’s, beheren van de mailbox, telefoontjes. Bedenk het, en het is er. Je hebt geregeld contact met opdrachtgevers. Voor onze collega’s van de vestigingen ben je het eerste aanspreekpunt. Via jou stellen zij geschikte professionals voor die jij bespreekt met de opdrachtgevers. Door middel van rapportages vertel jij ons precies wat er goed gaat en wat er beter kan. Je merkt het al, een veelzijdige job waarin je jezelf onmisbaar kunt maken. 

Functie eisen

Wat neem je mee?

Alertheid. Oog voor detail. Optimisme. Een scherp en vrolijk karakter.

 

Daarnaast beschik je over:

·      Hbo werk- en denkniveau;

·      Ervaring binnen de arbeidsbemiddeling;

·      Tijd in je agenda om 40 uur per week te werken;

·      Snelheid. Je bent gewend aan deadlines en drukte;

·      Brede schouders. 


Wij bieden

Collectieve ziektekostenverzekering, pensioenregeling, bonusregeling, 8% vakantiegeld en een onbeperkt aantal vakantiedagen. Onbeperkt aantal vakantiedagen? Ja! Dat is Maandag®. Maar vooral een geweldige werkervaring in een energiek team.


Over Maandag® en Whoohoo®: Maandag®. Marktleider in het detacheren van professionals in de publieke sector. Landelijk actief met 23 vestigingen. Whoohoo®. Actief in engineering, construction, finance, IT, life science en aviation. 10 Vestigingen (en groeiende) in Duitsland, België en Polen.


Standplaats: Purmerend. Aan het einde van het jaar verhuizen wij naar Amsterdam Sloterdijk.

Over het bedrijf

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job