Senior Medewerker Salarisadministratie

Mariske Frieser
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Mariske Frieser
SEP 04
Noord-Holland Vast MBO
04.10.2018 Job-Nr: 9121939
Solliciteren

Over de functie

Maandag® vindt stabiliteit, flexibiliteit en duidelijkheid essentieel. Een fijne werkplek, dat wil toch iedereen? Dat is Maandag®. En dat zijn geen loze woorden. Ons bewijs, een Maandag Hoofdkantoor waar wij met diverse hardwerkende en energieke teams en afdelingen alle sales vestigingen van Maandag® en Whoohoo® faciliteren.


Wat ga je doen?

Als Senior Medewerker Salarisadministratie bij Maandag® zorg je ervoor dat de salarissen van onze 600 medewerkers en 3000 professionals correct en tijdig worden betaald. Daarnaast zorg je er ook voor dat de hieraan gerelateerde loonheffingen en pensioenmutaties tijdig worden aangeleverd. Dat is een precies werkje en daarom houd je een nauwkeurige administratie bij.

Wat nog meer: verzamelen, verwerken en controleren van gegevens voor het uitbetalen van de salarissen. Op tijd en correct verwerken van de salarissen. Uitvoeren van controles voor de loonaangifte. Controleren van de pensioenaangifte. Beantwoorden van vragen van onze medewerkers en professionals omtrent het salaris.

Je komt te werken in een jong team met een mix van juniors, mediors en senior collega’s. 

Functie eisen

Wat neem je mee?

Accuratesse. Integriteit. Alertheid. Oog voor detail. Een scherp en vrolijk karakter.

Daarnaast beschik je over:

• Hbo werk- en denkniveau;

• Het Praktijk Diploma Loonadministratie;

• Minimaal 2 jaar, maximaal 6 jaar ervaring als medewerker Salarisadministratie;

• Tijd in je agenda om minimaal 32 uur per week te werken.


Wij bieden:

Collectieve ziektekostenverzekering, pensioenregeling, bonusregeling, 8% vakantiegeld en een onbeperkt aantal vakantiedagen. Onbeperkt aantal vakantiedagen? Ja! Dat is Maandag®. Maar vooral een geweldige werkervaring in een energiek team.

Over Maandag® en Whoohoo®: Maandag®. Marktleider in het detacheren van professionals in de publieke sector. Landelijk actief met 23 vestigingen. Whoohoo®. Actief in engineering, construction, finance, IT, life science en aviation. 10 Vestigingen (en groeiende) in Duitsland, België en Polen.


Standplaats: Purmerend. Aan het einde van het jaar verhuizen wij naar Amsterdam Sloterdijk.

Over het bedrijf

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job