Startende financieel strateeg

Parisa Ghadiri
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Parisa Ghadiri
SEP 04
Noord-Holland Vast WO
04.10.2018 Job-Nr: 9121839
Solliciteren

Over de functie

Heb jij academisch werk- en denkniveau en wil jij je in de financiële wereld van de gemeente bewijzen? Maandag® is op zoek naar een startende financieel strateeg die de kans krijgt door te groeien naar de rol van financieel strateeg op concern niveau.

Je ziet het als een uitdaging voor jezelf en de organisatie om in twee jaar deze groei door te maken. Daarvoor ben je bereid te investeren in opleiding en training op zowel inhoudelijk als persoonlijk vlak. 

Na twee jaar ben je zover dat je samen met het plaatsvervangend hoofd van de afdeling het tandem vormt in de bestuurlijke advisering en mede opsteller bent van de gemeente brede financiële beleidskaders. Ook ben je belast met de coördinatie voor de totstandkoming van een aantal P&C-producten (procesmatig en inhoudelijk). Het adviseren en proactief ondersteunen van de organisatie bij het inspelen op bestuurlijk-maatschappelijke vraagstukken en nieuwe ontwikkelingen binnen de gemeente is straks voor jou zelfsprekend.

Functie eisen

  • Je hebt academisch werk- en denkniveau.
  • Je kiest bewust voor het werken bij een gemeente.
  • Je investeert in je persoonlijke ontwikkeling.
  • Je hebt inmiddels enige kennis en werkervaring opgedaan; bij voorkeur bij een gemeente op het gebied van overheidsfinanciën.
  • Je staat stevig in je schoenen, bent communicatief vaardig en in staat om verbinding te leggen, bent analytisch sterk en in staat samenhang te overzien en te bewaken.
  • Je bent onderzoekend, nieuwsgierig en hebt een natuurlijke innovatiedrang.

Over het bedrijf

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job