Recruiter Woningcorporatie

Ruth Wilms
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Ruth Wilms
SEP 04
Noord-Brabant Tijdelijk HBO
04.10.2018 Job-Nr: 9121765
Solliciteren

Over de functie

Maandag® Eindhoven is flink aan het uitbreiden en daarom zoeken wij mensen waarvan het hart sneller gaat kloppen bij de gedachte aan sales. Als recruiter ga jij voor resultaat en heb je een gezonde dosis aan ambitie. Ervaring is geen must, de juiste mindset zeker wel! Op onze Maandag® Academy leer jij de kneepjes van het vak.

Functie eisen

Hoe ziet je dag eruit?


's Ochtends als de wekker gaat sta je popelen om aan de slag te gaan. Geen dag is hetzelfde als Recruiter. Je opent je mail en checkt de profielen die zijn binnen gekomen. Je wil die ene goede professional vinden en bent vastbesloten om deze binnen te hengelen. Vol energie bel jij verschillende profielen op om ze te enthousiasmeren over Maandag® en ze uit te nodigen op gesprek. Elke dag is anders. Om jouw week goed aan te kunnen vliegen, moet je jouw targets en focus helder hebben. Het ene moment ben jij aan het zoeken naar een perfecte kandidaat, het andere moment bespreek je met je accountmanager welke vacatures er open staan om zo snel mogelijk een goede match te maken.


Je schrijft, appt en belt. Zowel met nieuwe kandidaten als de zorgprofessionals die via jou zijn aangenomen. Je kent ze namelijk goed en zij kunnen je ook weer helpen aan andere kandidaten. Ook jouw creatieve brein wordt op de proef gesteld: 'Waar kan ik nog meer verpleegkundigen vinden buiten de jobboards om?' Er gaat een lampje bij je branden: Hogescholen en studieverenigingen! Zo bedenk je steeds nieuwe manieren om professionals van jouw vakgebied te ontmoeten. Een sollicitatietraining aan een Hogeschool bijvoorbeeld.


De tijd vliegt. Nog even de administratie bijwerken en het is tijd om te gaan. Of ga je nog voor een potje tafelvoetbal met je collega's?


Functie eisen:

  • Je bent in het bezit van je HBO diploma
  • Je bent fulltime beschikbaar
  • Je bent zelfstandig, ambitieus en je hebt een commerciële drive
  • Je bent communicatief sterk en een goede gesprekspartner op verschillende niveaus


Over het bedrijf

Wat bieden wij?

  • Elke maand een goed salaris met een mooie bonusregeling
  • Vakantiedagen opnemen naar eigen inzicht
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, cursussen en een breed scala aan sales-trainingen
  • Een ondernemende omgeving met energieke en gedreven collega's


Ben jij enthousiast en zie jij jezelf in de rol van recruiter?

Stuur dan je CV en motivatie naar romi.cidloermans@maandag.nl of bel haar op 06-30537663

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job