Docent Nederlands 1e graads

Marree Kemps
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Marree Kemps
SEP 03
Noord-Brabant Tijdelijk HBO
03.10.2018 Job-Nr: 9121674
Solliciteren

Over de functie

Weet jij Nederlandse literatuur op een sprankelende manier aan te bieden aan leerlingen? Voltooid verleden tijd kun je dromen en goed uitleggen? Laat me weten dat je beschikbaar bent, dan heb ik een frisse, nieuwe Maandag® voor je in petto!

In de regio Eindhoven ben ik op zoek naar een sprankelende docent Nederlands 1e graads! Een leuke school in onze regio heeft reguliere lesuren in de aanbieding voor het nieuwe schooljaar. De lessen zullen in de bovenbouw zijn, maar ook kunnen het een aantal lessen in de onderbouw zijn. Belangrijk dat je de leerlingen weet te motiveren en enthousiasmeren voor het vak Nederlands. Het aanbieden van diverse didactische werkvormen, het bieden van structuur in je lessen en het beste uit de leerling willen halen zijn kwaliteiten die nodig zijn voor deze functie. Ben je flexibel inzetbaar, gemotiveerd en heb je een bevoegdheid? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres!!

Maandag® detacheert hoger opgeleide Interim Talenten binnen de non-profit sector. Bij Maandag® zijn persoonlijke wensen op het gebied van arbeidsvoorwaarden vanzelfsprekend. In een passend werkklimaat functioneer je per slot van rekening het best en kom je sneller vooruit. Kortom: passende en goede arbeidsvoorwaarden stemmen onze opdrachtgevers en professionals tevreden. Voor alle contractvormen geldt een passend salaris.

Functie eisen

  • 1e graads lesbevoegdheid voor Nederlands (of studerend hiervoor)
  • Minimaal 1 jaar ervaring met zelfstandig lesgeven
  • Goed klassenmanagement, flexibel, vakinhoudelijk sterk onderlegd
  • Beschikbaar tussen 0,4-0,8 fte

Over het bedrijf

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job