Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige

Marieke Schoonakker
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Marieke Schoonakker
SEP 03
Noord-Holland Vast HBO
03.10.2018 Job-Nr: 9121612
Solliciteren

Over de functie

De GGZ is jouw vakgebied. Je hebt zowel een psychiatrische als verpleegkundige achtergrond en ziet uitdaging met doelgroepen van alle leeftijden. Wij hebben meerdere banen voor jou als SPV beschikbaar!

Als SPV begeleid en behandel jij cliënten met complexe psychosociale en psychiatrische problematiek en je ondersteunt hen met de gevolgen van hun stoornis. Dit doe je door intakegesprekken te voeren, hypotheses en diagnoses te stellen en intensieve behandeling. De behandeling bestaat uit motiverende gesprekken en (dagelijkse) begeleiding, waardoor het ziektebesef bij de cliënt wordt vergroot.

Er wordt een behandelplan opgesteld dat gericht is op uiteindelijke terugkeer in de maatschappij. Gedurende de behandeling werk je als SPV aan het verminderen van de klachten, het verbeteren van functioneren van de cliënt en het voorkomen van een terugval.

Medicatie kan hierbij een rol spelen. Als SPV heb je een verpleegkundige achtergrond en zodoende ben je in staat de cliënt ook hierin te begeleiden en voor te lichten. Je observeert de werking van de medicatie en rapporteert hierover aan de voorschrijvend arts.

Begeleiding door een SPV kan op zichzelf staan, maar zal vaak onderdeel zijn van behandeling en begeleiding tezamen met andere disciplines binnen het FACT-team, zoals psychiatrie, gezondheidszorgpsychologie, maatschappelijk werk of thuiszorg. Als SPV speel je dan meestal een coördinerende rol.

Functie eisen

  • Gediplomeerd Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige
  • BIG-geregistreerd
  • Ervaringen en/of affiniteit met GGZ
  • Je bent sterk empathisch, stressbestendig en kunt goed relativeren

Wat biedt Maandag® jou?

Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort tot de mogelijkheden. Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao. Je wordt ingeschaald op basis van ervaring.

Wij vergoeden alle reiskosten op basis van € 0,19 per kilometer en als je wilt kun je een leaseauto krijgen. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Gedurende je opdracht word je bijgestaan door je Accountmanager en Recruiter.

Met behulp van de Maandag® Academy kun je werken aan je persoonlijke ontwikkeling en kun je diverse cursussen en trainingen volgen.

Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Over het bedrijf

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job