GZ Psycholoog

Marieke Schoonakker
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Marieke Schoonakker
SEP 03
Noord-Holland Vast WO
03.10.2018 Job-Nr: 9121610
Solliciteren

Over de functie

Stap 1 van het oplossen van een probleem, is te erkennen dat je een probleem hebt. Ben jij de GZ-Psycholoog die de onderste steen boven krijgt?


Als GZ-Psycholoog diagnosticeer, indiceer en behandel je cliënten met uiteenlopende psychische aandoeningen of problemen in de persoonlijke levenssfeer. Deze variëren van enkelvoudig tot (matig) complex en om dit in kaart te brengen, verricht je intakes, anamnese en observaties en psychodiagnostisch onderzoek. Behandelingen op maat toepassen valt onder jouw deskundigheid. Je werkt als GZ-Psycholoog vaak samen met andere disciplines zoals artsen en psychiaters en hebt daarbij een eigen professionele verantwoordelijkheid. Deelnemen aan multidisciplinair overleg en intervisies hoort bij de werkzaamheden.


Maandag® heeft een breed netwerk van organisaties in de psychologische gezondheidszorg. Wil jij als GZ-Psycholoog je ervaring uitbreiden? Wij geven jou de mogelijkheid om vanuit een vast dienstverband diverse projecten in te vullen. Zo kun jij ontdekken met welke doelgroep en in wat voor organisatie jij graag werkt. Denk aan GGZ-instellingen, ziekenhuizen, verpleeghuizen, revalidatiecentra, gehandicaptenzorg, instellingen voor kinder- en jeugdhulpverlening en forensische instellingen. Maandag® is jouw werkgever die zorgt dat je zekerheid kunt combineren met afwisseling en uitdaging; jouw wensen staan centraal!

Functie eisen

Functie eisen

- Afgeronde opleiding tot GZ Psycholoog

- BIG-registratie

- Kennis van verschillende behandelmethoden zoals EMDR, cognitieve gedragstherapie, schematherapie etc.

- Uitstekende communicatieve vaardigheden

- Ondernemend, integer en stressbestendig      


Wat biedt Maandag® jou?

Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort tot de mogelijkheden. Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.

Wij vergoeden alle reiskosten en een leaseauto behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.


Gedurende jouw opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.

Met behulp van de Maandag® Academy kun je werken aan je persoonlijke ontwikkeling en kun je diverse cursussen en trainingen volgen. Ook voor het behalen van accreditatiepunten!


Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en kom ik graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken. Druk op ‘direct solliciteren’ of bel! Tot snel!

Over het bedrijf

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job