Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Monique Schulten
SEP 01
Gelderland Vast HBO
01.10.2018 Job-Nr: 9120779
Solliciteren

Over de functie

Welke werkzaamheden ga je onder andere oppakken: opstellen en in procedure brengen van bestemmingsplannen; begeleiden van procedures rond partiële herzieningen / wijzigingsplannen; schijven/opstellen van college- en raadsvoorstellen en vertegenwoordiging van de gemeente bij de Rechtbank en Raad van State. 


Elke dag is anders, soms geleefd door de waan van de dag maar dat maakt jou niet uit, jij hebt voor ogen wat je opgave is en de daarbij behorende tijdsplanning. Je volgt de ontwikkelingen op je vakgebied en ‘uitnodigingsplanologie’, ‘burger-/overheidsparticipatie’ zijn voor jou bekende begrippen en sluiten aan bij hoe jij graag je vak uitoefent. Herkenbaar? Leuk, we kijken uit naar je reactie!

Functie eisen

- Minimaal 1 jaar recente relevante werkervaring bij of voor een gemeente

- Minimaal een afgeronde relevante HBO opleiding

- Ervaring met het opstellen van bestemmingsplannen

- Kennis van en ervaring met Dezta

- Als persoon ben je innovatief, positief kritisch, gewend om zelfstandig te werken maar ook zeker te sparren met je collega’s en wederzijds kennis te delen. Over het bedrijf

Vanuit een vast dienstverband bij Maandag®aan het werk bij onze opdrachtgevers. Opgericht in 1989 en sinds 2007 actief onder de naam Maandag®. Niet zo maar een naam, want wat is er beter dan maandag? De maandag staat voor ons voor een nieuw en fris begin. Voor ambitie en optimisme. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel dragen wij elke dag van de week uit. Want voor ons is het eigenlijk elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk en van werken. Zij zien werk als een belangrijk onderdeel van hun leven. En willen daar alles uithalen. Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® de detacheerder van de publieke sector.


We gaan graag het gesprek aan met jou!


Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job