Vergunningverlener Milieu

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Monique Schulten
SEP 01
Overijssel Tijdelijk MBO
01.10.2018 Job-Nr: 9120776
Solliciteren

Over de functie

Als vergunningverlener behandel je vergunningaanvragen en milieumeldingen (klasse I, II en III). Hiertoe heb je overleg met aanvragers, hun adviseurs en andere vakspecialisten. Een integrale en omgevingsbewuste aanpak is hierbij de insteek. Daarnaast adviseer je de gemeenten en provincie over milieurelevante bouw- en RO-zaken. Je zoekt voortdurend naar een duurzame balans tussen nabijheid (lokale binding), kwaliteit en efficiency.


Functie eisen

Je beschikt tenminste over een MBO+/HBO werk- en denkniveau en hebt relevante werkervaring van ten minste drie jaar op dit functieniveau. Als persoon ben je een teamspeler, heb je een proactieve werkhouding, beschik je over goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden en ben je resultaat- en oplossingsgericht.


Je voldoet aan de kwaliteitscriteria 2.1. - dit blijkt bijvoorbeeld uit een EVP rapport


Over het bedrijf

De organisatie bestaat uit een drietal teams. Voor het team vergunningen zijn wij op zoek naar meerdere vergunningverleners milieu - industrieel. Een organisatie in ontwikkeling die een bijdrage levert aan de verbetering van de kwaliteit van de uitvoering van de VTH taken en zorgt voor nieuw elan op basis van een effectieve en efficiënte bedrijfsvoering.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job