Senior Systeembeheerder

Lidy Huizinga
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lidy Huizinga
AUG 31
Drenthe Vast HBO
30.09.2018 Job-Nr: 9120199
Solliciteren

Over de functie

Coördinerend Senior Systeembeheerder

Kun jij ICT ers aansturen én de vertaalslag kan maken naar de rest van de organisatie. Ben jij tevens 'hands on' en in staat voorstellen aan te dragen tot verbetering van de infrastructuur? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je gaat werken bij een bij een semi-overheidsorganisatie gericht op jeugdzorg, onderwijs en jongerenbegeleiding. De afdeling ICT is verantwoordelijk voor de informatievoorziening (het geheel van handelingen, samenhangend met de inrichting en het beheer van informatiesystemen) en daarbij ingezette informatiesystemen, zodanig dat medewerkers en jongeren optimaal ondersteund worden. De afdeling is tevens verantwoordelijk voor een optimaal werkende technische infrastructuur, om de continuïteit van de ICT dienstverlening te garanderen.

Het werkveld waarin je opereert is de publieke sector. Je wordt gedetacheerd bij een jeugdzorginstelling met mogelijkheid tot overname en directe indiensttreding. De duur van een opdracht is gemiddeld 6 maanden.

Wat ga je doen?

Je luistert hierbij goed naar de wensen van de gebruiker. Je realiseert vernieuwingen en verbeteringen van de technische infrastructuur (o.b.v. het gewenste ontwikkelpad uit de organisatie). Daarnaast coördineer je het beheer om de continuïteit van de ICT dienstverlening te waarborgen en maak je de vertaalslag naar de rest van de organisatie.

Je fungeert als direct aanspreekpunt voor de Systeembeheerders en Servicedesk-medewerkers. Je installeert nieuwe / gewijzigde hard- en software in technische infrastructuur / automatisering en doet upgrades.

Kernwoorden: Systeembeheerder, virtuele servers, VMware, MS Windows 2003 - 2016, Citrix, Veeam, Netwerkbeheer, Firewalls, Switches, Accountbeheer, Active Directory, Azure Directive, Office 365, intune, Exchange 2016, Res, Palo, Cloud ...

Functie eisen

Functie eisen

Wij zijn voor deze functie op zoek naar iemand met:

• HBO werk- en denkniveau en vakinhoudelijke kennis.

• Relevante certificeringen

• Diepgaande kennis van virtualisatie, serverbases computing, operatingsystems, servers, opslagsystemen, netwerken en telefonie

• Nauwgericht kunnen werken

• Klantgericht, proactief, dienstverlenend en oplossingsgericht ingesteld

• Flexibel zijn, goed in teamverband doch ook zelfstandig kunnen werken.

• Communicatief vaardig

• Mensen kunnen aansturen.

• ICT kunnen vertalen naar de rest van de organisatie


Wij bieden

Maandag® biedt jou de gelegenheid om je expertise bij diverse organisaties in te zetten en uit te breiden. Daar wordt de publieke sector blij en beter van, maar jij ook!

Daarnaast ontvang je een uitstekend salaris dat recht doet aan jouw kennis en ervaring.

Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je enthousiast geworden? Solliciteer direct!

Over het bedrijf

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job