Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Rim Steijvers
AUG 31
Limburg Tijdelijk HBO
30.09.2018 Job-Nr: 9120169
Solliciteren

Over de functie

Krijg jij energie van het aanpakken van complexe problematiek door middel van intensieve begeleiding aan patiënten? Heb jij een sterk analytisch vermogen en kun je dit vertalen in het opstellen van diagnoses?

Dan dagen we jouw graag uit voor een afwisselende SPV-functie bij Maandag®

Als SPV ben je werkzaam binnen een FACT team en richt jij je in het bijzonder op (signalen van) ernstige psychiatrische problematieken in combinatie met problematieken op andere levensgebieden.

Aan de hand van jouw diagnostische skills, stel je samen met andere disciplines een behandeling op. Je begeleidt en behandelt patiënten binnen dit traject en bent de coördinerende schakel binnen het behandelteam.

Het doel is de kwaliteit van het leven te verbeteren en zoveel mogelijk ernstige psychopathologie te behandelen en te voorkomen. Hierin speel je een rol als behandelaar en geef je voorlichting en begeleiding bij farmacotherapie.

Functie eisen

  • Je gaat met plezier naar je werk en haalt voldoening uit een afwisselende functie
  • Je bent SPV gediplomeerd en in het bezit van een geldige BIG registratie
  • 16 tot 38 uur beschikbaar (variabel)
  • Je hebt ervaring met werken binnen een FACT team

Wat biedt Maandag® jou?

Een vast contract bij Maandag geeft jou als professional financiële zekerheid, maar geeft je alle flexibiliteit om voor verschillende opdrachten te kiezen.

Je verdient een mooi salaris conform CAO GGZ (FWG 60) en een vergoeding voor woon-werk verkeer. We kijken samen naar jouw wensen om hier met een passend project op aan te sluiten. Wanneer start jouw nieuwe Maandag®?

Over het bedrijf

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job