Applicatiebeheerder

Dennis Schotanus
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Dennis Schotanus
AUG 31
Gelderland Tijdelijk HBO
30.09.2018 Job-Nr: 9120153
Solliciteren

Over de functie

Zie jij een applicatie als een fascinatie?

Als Applicatiebeheerder weet je dat jouw bijdrage belangrijk is. Je implementeert de nieuwste functionaliteiten en versies in samenwerking met functioneel beheerders. Voor jou is het van groot belang dat alle applicaties blijven draaien. Je bent dan ook uitgerust met relevante werkervaring bij de gemeente. De nieuwste inzichten pas jij toe en je beheert moeiteloos verschillende applicaties.

Het is belangrijk voor jou om zowel in een team als zelfstandig te kunnen werken en je bent toegerust met actuele kennis, inzichten, houdingen en vaardigheden. Daarnaast ben je gretig om te willen doorgroeien in de organisatie. Belangrijk in jouw plaats in het team, is dat je goed prioriteiten kan stellen en bedrijfsprocessen kan overzien.

Nauw samenwerken met jouw collega’s, afdeling automatisering, is je niet onbekend en is belangrijk om je beroep goed uit te oefenen.

Omdat je in dienst komt bij Maandag®, heb je mooie mogelijkheden voor jouw carrière. Doorgroeien naar projectleider, een droom van je? Nog meer certificaten behalen? Dit kunnen wij samen met jou realiseren. Terwijl we dit pad samen uitstippelen ben jij aan de slag binnen verschillende projecten binnen de ICT branche.

Functie eisen

·      HBO werk- en denkniveau

·      Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring als applicatiebeheerder

·      Ervaring als Applicatiebeheerder binnen een gemeente

·      In het bezit van rijbewijs B

Over het bedrijf

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job