Projectleiders nieuwbouw en duurzaamheid

Dominique Jansen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Dominique Jansen
AUG 31
Noord-Brabant Tijdelijk HBO
30.09.2018 Job-Nr: 9120146
Solliciteren

Over de functie

Haal jij voldoening van het bijdragen aan een betere wereld? Heb je veel feeling met duurzaamheid en ben je een echte leider in het team?

Maandag® Breda is op zoek naar projectleiders die voor verschillende corporaties in Midden-Brabant een belangrijke rol vervullen bij het realiseren van duurzaamheid-, groot onderhouds- en nieuwbouwprojecten. De werkzaamheden verschillen per opdracht. Zo kan het ene project gericht zijn op de verduurzaming van woningen, terwijl het andere project meer op de vergroening van de wijk gericht is. Het aantal uur en de duur van de functie kunnen per opdracht verschillen. Wel kenmerk jij jezelf dat je mee wilt werken aan verandering. Tevens zijn wij op zoek naar projectleiders die bij Maandag® in (vaste) dienst wil treden en energie krijgen van het werken op detacheringsbasis. Zo ben jij altijd klaar voor een nieuwe Maandag®.

Functie eisen

• Als projectleider heb je een afgeronde opleiding HTS Werktuigbouwkunde, met specialisatie gebouwinstallaties en duurzaamheid, en

• Enkele jaren relevante werkervaring.

• Je bent bekend met de nieuwste ontwikkelingen, methoden en technieken op het gebied van duurzame installaties en kunt deze ook toepassen.

• Innovatie, klantgerichtheid, samenwerking en resultaatgerichtheid zijn bekend bij je, evenals goede onderhandelingsvaardigheden.

Wat geven wij jou daarvoor terug?

Maandag® bied je een salaris conform cao Woondiensten en maakt het leasen van een auto uit eigen wagenpark bespreekbaar. Bij ons krijg je een contract voor vast of bepaalde tijd, op deze manier heb jij toch die zekerheid die je zoekt in je baan. We organiseren daarnaast cursussen op de Maandag® Academy zodat je je verder kunt ontwikkelen op de gebieden waar jouw interesses liggen. Tijdens deze cursussen leer je andere professionals kennen die ook houden van de dynamiek binnen Maandag®. Daar houdt het echter niet op. Vanaf het moment dat je opdracht start word je begeleid door je contactpersoon die samen met jou zal kijken hoe je het beste uit jezelf kan halen. Jouw contactpersoon is ook je sparring-partner of coach als je tegen bepaalde zaken aanloopt.

Enthousiast? Klik dan op de groen knop, en wellicht ben jij het nieuwe gezicht van team WOCO!

Over het bedrijf

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job