Docent Duits

Jill ter Grote
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Jill ter Grote
AUG 31
Overijssel Tijdelijk HBO
30.09.2018 Job-Nr: 9120085
Solliciteren

Over de functie

Naast de naamvallen en de grammatica leer jij de leerlingen meer van de Duitse taal en cultuur. Ook de juiste toepassing in verschillende situaties is jou niet vreemd.  

Je vindt het juist leuk om lekker aan de slag te gaan met verschillende onderwerpen en jij kan met prachtige voorbeelden uit de praktijk de juiste omschakeling bij je leerlingen teweegbrengen. Ook vind jij het een hele leuke uitdaging om bezig te zijn met de digitalisering van jouw vakgebied.  


Verder vind je het leuk om een bijdrage te leveren aan de onderwijsplannen en –materialen van de onderwijsinstelling en zorg jij ervoor dat jouw lessen altijd goed zijn voorbereid en verzorgt voor je studenten. Je gaat vol enthousiasme aan de slag met de algemene werkzaamheden die voortvloeien uit het onderwijs.  

Functie eisen

  • 1e of 2e graad bevoegdheid

Over het bedrijf

Een dienstverband bij Maandag® biedt zekerheid gecombineerd met afwisseling en uitdaging. Zo kan jij bij diverse scholen voor een kortere of langere tijd aan de slag, ervaring op doen en jouw onderwijsnetwerk vergroten. Onze arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend geregeld. Jouw salaris is conform het onderwijs cao, de reiskosten worden vergoed op basis van € 0,19 per kilometer en zaken als doorbetaling tijdens schoolvakanties en vakantiegeld behoren uiteraard tot de voorwaarden.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job