Conversie Specialist

Patricia van Deursen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Patricia van Deursen
AUG 31
Noord-Holland Vast HBO
30.09.2018 Job-Nr: 9120081
Solliciteren

Over de functie

Wat ga je doen?

Als Conversie Specialist ben je verantwoordelijk voor de conversie optimalisatie op onze websites van Maandag® en Whoohoo® (Nederland, België, Duitsland en Polen). Jij zit aan het roer om de toegankelijkheid en functionaliteit van onze digitale platformen te optimaliseren. Denk hierbij aan het in kaart brengen van afhaak momenten op de website en het doorvoeren van verbeteringen hierin. Door veel te lezen en relevante events te bezoeken blijf je op de hoogte van ontwikkelingen in de markt en pitch jij nieuwe ideeën tijdens onze wekelijkse scrum sprintwissels.

 

Je schakelt veel met onze Online Marketeers en Web Analist: om conversie te genereren heb jij als Conversie Specialist immers behoefte aan goede leads. Ook heb je veel contact met onze marketing afdeling. Je wilt namelijk content gebruiken die onze doelgroep aanspreekt. Is er al eens een drijfveren onderzoek uitgevoerd? Of moeten we een onderzoek opstarten? De resultaten uit het onderzoek laat je vertalen naar aansprekende dynamische content die, met hulp van je geoptimaliseerde CTA buttons, leidt tot een extreem hoog conversiepercentage!

 

In de rol van Conversie Specialist ben je eindbaas van ons CMS (Kentico) en ken je alle ins and outs van dit systeem. Je beoordeelt verzoeken vanuit het hele land (denk bv. aan landingspagina’s voor events) en informeert interne stakeholders proactief over de mogelijkheden die we binnen het CMS hebben. Om bepaalde optimalisaties door te kunnen voeren zul je ook veel schakelen met onze webdevelopment partner.


Functie eisen

Wat neem je mee?

Verantwoordelijkheid. Passie. Snelheid. Conversie ervaring.  

  

Daarnaast beschik je over:

·      Diploma op hbo/wo niveau;

·      Een rugzak vol met relevante tools;

·      Kennis in het uitvoeren van A/B en MVT testen;

·      Tijd in je agenda om minimaal 32 uur per week te werken;

·      Brede schouders. Onze werkdruk is hoog, wij verwachten veel van je.


Wij bieden

Tot onze arbeidsvoorwaarden behoren; collectieve ziektekostenverzekering, pensioenregeling, bonusregeling, 8% vakantiegeld en een onbeperkt aantal vakantiedagen. Onbeperkt aantal vakantiedagen? Ja! Dat is Maandag®. Maar vooral een geweldige werkervaring in een energiek team.
Over het bedrijf

Maandag®. Marktleider in het detacheren van professionals in de publieke sector. Landelijk actief met 23 vestigingen. Staat als een huis, maar we bouwen door.

Whoohoo®. Actief in engineering, construction, finance, IT, life science en aviation.

10 Vestigingen (en groeiende) in Duitsland, België en Polen. Druk bezig met bouwen.


Maandag® vindt het vinden van gedreven, ondernemende medewerkers essentieel. En dat zijn geen loze woorden. Wij zijn een platte, gedreven organisatie. Start up mentaliteit, maar ervaren. Eerst wie, dan wat. Wij steken veel tijd en energie in het opleiden van de beste mensen. Centraal staan plezier in werk, drive en professionaliteit.


Op dit moment zijn wij gevestigd in Purmerend, in kwartaal 4 verhuizen wij naar Amsterdam Sloterdijk. 

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job