Verzorgende IG

Melissa Raijmakers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Melissa Raijmakers
AUG 31
Noord-Brabant Tijdelijk MBO
30.09.2018 Job-Nr: 9120036
Solliciteren

Over de functie

Een verzorgende IG in hart en nieren. Jij deinst nergens voor weg. Want als verzorgende IG ben jij wel wat gewend. Zorg voor en met mensen is jou op het lijf geschreven. Het is juist daarom dat elk uniek levensverhaal jou elke dag opnieuw inspireert. Inspireert om met jouw deskundigheid iedere keer weer mensen een goede en veilige dag te bezorgen.


Wij zoeken jou! De verzorgende IG met ogen op de rug, slijtvaste benen en een hart ter grootte van de zon. Jij bent intelligent en het zit in jouw bloed om rekening te houden met een ander. Een afwisselend en spannend leven, dat grijp jij met twee handen aan.

Wat hebben wij voor jou in de aanbieding? In een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen we samen in kaart brengen wat jij zoekt. Waar liggen jouw ambities? Welke afdelingen hebben jouw voorkeur? Werk jij liever intramuraal of extramuraal? Vanuit dit gesprek en aan de hand van een talenten scan matchen wij jou bij de perfecte werkplek. Want wie goed doet, goed ontmoet!


Wat biedt Maandag® jou?

Voor al dat harde werk verschijnt natuurlijk elke maand een marktconform salaris op jouw rekening. Ook naar je werk rijden doe jij niet voor niks. Daarom vergoed Maandag® alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Geen auto om op je werk te komen? Geen probleem! Een leuke Maandag® lease auto behoort zeker tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. En dat is nog niet alles! Want jouw ontwikkeling en talent staat bij Maandag® altijd centraal. Door tal van training en opleidingsmogelijkheden hoef jij je geen seconde te vervelen.

Functie eisen

Jij hebt een verzorgende IG diploma op zak, je bent niet vies van onregelmatige werktijden en natuurlijk beschik jij over een grote dosis aan enthousiasme. Om op je werk terecht te komen, is een autorijbewijs wel zo handig.

Heb jij interesse om een keertje samen jouw mogelijkheden in kaart te brengen? Zoek jij zekerheid in combinatie met afwisseling? Stuur dan je CV naar melissa.raijmakers@maandag.nl of bel naar +31 6 57248020, dan kunnen we samen een afspraak inplannen.

Over het bedrijf

Maandag® biedt jou de gelegenheid om je expertise bij diverse organisatie in te zetten en uit te breiden. Daar wordt de zorgbranche blij en beter van, maar jij ook! Bij Maandag® koppel je dus de voordelen van een vaste werkgever aan de voordelen van flexibel werken! Daarnaast ontvang je een uitstekend salaris dat recht doet aan jouw kennis en ervaring (conform de salarisschalen). Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.


Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.


Ook biedt Maandag® de mogelijkheid om je door te ontwikkelen tot MBO Verpleegkundige, waarbij je de studie naast je werk als Verzorgende IG kunt volgen. De opleidingskosten worden vergoed door Maandag®.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job