Jeugdconsulent

Leroy Vitasovic
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Leroy Vitasovic
AUG 31
Noord-Holland Tijdelijk HBO
30.09.2018 Job-Nr: 9120015
Solliciteren

Over de functie


Sta jij stevig in je schoenen, ben jij zelfstandig en in staat de zelfredzaamheid van kinderen, jeugdigen en gezinnen te vergroten? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Als Jeugdconsulent zorg jij ervoor dat jeugdigen en het gezin de ondersteuning krijgen die zij nodig hebben. Jij ondersteunt en adviseert bij opgroei- en opvoedingsvraagstukken, wonen, welzijn en zorg. Samen met de jeugdigen en het gezin stel je een ondersteuningsplan op, schakel je het sociale netwerk in of biedt je hulp aan door het inzetten van specialistische hulp. Tevens fungeer je als vraagbaak vaar alle vragen van jeugdigen en gezinnen.

Je gaat bij gezinnen op bezoek en je brengt, aan de hand van keukentafelgespreken, de behoefte van het gezin/familie in kaart. Aan de hand van het keukentafelgesprek stel je een passend ondersteuningsplan op. Hierbij is een integrale aanpak van belang. Dit houdt in dat je met verschillende hulpverleende instanties samen werkt om hulp op maat aan te bieden. Als klantadviseur Jeugd kun jij je inleven in de situatie van een ander en stem jij je gedrag af op de jeugdige en het gezin.


Functie eisen

  • Jij hebt een afgeronde HBO opleiding (bijv. SPH, MWD, Pedagogiek of vergelijkbaar);
  • Jij beschikt over kennis van de Jeugdwet en SNS (sociale netwerkstrategie);
  • Jij hebt kennis van GWS4all;
  • Jij hebt sociaal pedagogische kennis en aantoonbare ervaring in het werken met kind en gezin;
  • Doelgericht, klantgericht, gedreven en overtuigen zijn competenties die bij jou passen;
  • SKJ geregistreerd.Over het bedrijf

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job