Docent ICT

Mariska Wierenga
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Mariska Wierenga
AUG 30
Gelderland Tijdelijk MBO
29.09.2018 Job-Nr: 9119689
Solliciteren

Over de functie

Is jouw specialiteit binnen de ICT serverbeheer, Microsoft omgevingen (op niveau van 70-410, 411 en 412) en heb je infrastructurele kennis op Cisco gebaseerde systemen(niveau van CCNA)? Vind je het daarnaast leuk om je kennis over te brengen op de ICT-ers van de toekomst? Reageer dan snel op deze vacature!

De vacature heeft een omvang van 0,8 tot 1,0 FTE en de lessen worden gegeven op het MBO aan niveau 4. De school waar het hier om gaat is in het zuiden van Gelderland. Je bent een enthousiaste docent en weet je leerlingen te motiveren om te leren en begeleidt ze bij hun persoonlijke ontwikkeling. Het is een plus als je (recente) kennis hebt van hard- en software, security, virtualisatietechnieken en Cloud-omgevingen.

Als je er voor kiest om bij ons te komen werken kom je in dienst bij Maandag®. Via ons word je gedetacheerd op de school, in dit geval omdat het studentenaantal op de betreffende ICT opleiding is toegenomen. Voel je je aangesproken door de vacature? Reageer dan snel. Ook voor vragen ben ik bereikbaar op 06-30976447 of mariska.wierenga@maandag.nl.

Functie eisen

  • een (bijna) afgeronde opleiding ICT
  • bevoegd bent om les te geven in het voortgezet onderwijs en/of mbo, door middel van een afgeronde lerarenopleiding of PDG (of bereid bent deze te behalen)
  • recente werkervaring in ICT is een pré


Wat Maandag® te bieden heeft:

·       Een marktconform salaris en vakantiedagen volgens de CAO Onderwijs;

·       8% vakantietoeslag;

·       Volledige vergoeding van je reiskosten op basis van € 0,19 per km

·       Online trainingen en cursussen via GoodHabitz, zodat je je blijft ontwikkelen als (onderwijs)professional;

·       Voordelen van Club Maandag®, zoals exclusieve meet-ups en workshops voor onze docenten


Over het bedrijf

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job