Casusregisseur Sociaal Team

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Pinar Dural
AUG 30
Zuid-Holland Tijdelijk HBO
29.09.2018 Job-Nr: 9119661
Solliciteren

Over de functie

In de eerste fase inventariseer en verhelder je de problematiek van de inwoner/gezin. Deze inventarisatie en verheldering komt tot stand door middel van zorgvuldige gesprekken tussen twee medewerkers en inwoner/gezin. Betrokken partijen worden bevraagd. Tijdens deze fase wordt het Perspectiefplan opgesteld met het gezin.

Na deze fase start de regiefase, de hulpverlening aan het gezin is georganiseerd. De begeleiding kan binnen de gemeente plaatsvinden of door een met de gemeente samenwerkende instantie. De casusregisseur monitort de hulpverlening door middel van UVO’s waarmee de gestelde doelen centraal blijven staan. De casusregisseur is geen hulp- en/of dienstverlener. Vanuit een helicopterview monitor je, stuur je waar nodig bij.

In de laatste fase sluit de casusregisseur de zaak af nadat er met het gezin/inwoner en betrokken hulpverlening een borgingsplan is opgesteld. In de casuïstiek wordt in het team het definitieve besluit genomen. 


Werkzaamheden:

·        Vertrouwen opbouwen en gesprek aangaan op locatie op basis van problemen die bewoners ervaren;

·        Activeren en versterken eigen kracht van de bewoner in zijn sociale omgeving;

·        Samen met de bewoner het perspectiefplan opstellen. Benutten van expertise bij specialistische/tweedelijnsinstanties ten behoeve van een effectief functioneren;

·        Realiseren van een plan van aanpak;

·        Zorg coördineren, regie voeren over een opgesteld plan van aanpak. 

Functie eisen

  • Minimaal een afgeronde relevante Hbo-opleiding;
  • Aantoonbare actuele kennis op het gebied van jeugdzorg
  • Minimaal 1 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Ervaring met regievoering binnen gezinnen 


Heb jij ervaring hierin en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan kun je via Maandag® aan de slag bij gemeenten en andere toonaangevende opdrachtgevers binnen de sociale zekerheid. Neem contact op met mij om de mogelijkheden van verschillende dienstverbanden te bespreken. 


Over het bedrijf

Maandag® is marktleider binnen de publieke sector waarbij wij een groot netwerk van opdrachtgevers hebben. Wij bieden een marktconform salaris, mogelijkheid tot een vast dienstverband, reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer en opleidingsmogelijkheden. Vanaf het moment dat je bij ons in dienst komt word je gekoppeld aan een recruiter. Hij of zij wordt jouw persoonlijke aanspreekpunt en zorgt samen met de accountmanagers dat jij leuke opdrachten gaat vervullen in jouw regio.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job