Groepsleerkracht basisonderwijs

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Sarah Geleijnse
AUG 30
Noord-Brabant Tijdelijk HBO
29.09.2018 Job-Nr: 9119656
Solliciteren

Over de functie

Voor een mooie basisschool in de regio Rotterdam ben ik op zoek naar een betrokken leerkracht voor groep 1/2. Jij zorgt met jouw kennis en kwaliteiten dat er een leerzame en veilige leeromgeving in de klas wordt gecreëerd. Je bent energiek en bevlogen om aan jouw leerlingen hun werkjes over te brengen en te zorgen dat de leerlingen deze stof zich eigen maken. Je begeleidt de leerlingen ook in hun sociaal-emotionele en morele ontwikkeling en bespreekt de voortgang van het kind met de ouders.

Functie eisen

Functie-eisen

  • PABO diploma (of bent in de afrondende fase van deze opleiding),
  • Je hebt relevante ervaring in het basisonderwijs opgedaan (dit mag ook stage-ervaring zijn) en bent goed pedagogisch en didactisch onderlegd

Wat biedt Maandag® jou?

Werken voor Maandag® betekent beginnen met een frisse start, afwisseling in je werk en in je werkomgeving. Dit vraagt van jou dat jij je goed kan aanpassen aan nieuwe omgevingen en teams, en het brengt jou nieuwe ervaringen en professionele groei. Ook bieden wij jou;

  • Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden.
  • Wij bieden een marktconform salaris volgens CAO Onderwijs. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.
  • Wij vergoeden alle reiskostenvergoeding op basis van €0,19 per kilometer.
  • Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen.
  • Gedurende je opdracht heb je een vaste sparringpartner.

Haal jij energie uit het werken met kinderen, weet jij hoe zij zich ontwikkelen, en wil jij hier graag aan bijdragen? Dan ligt bij maandag een nieuwe uitdaging op je te wachten!

Over het bedrijf

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job