Klantmanager

Kirsten Bakker
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Kirsten Bakker
AUG 29
Noord-Holland Tijdelijk HBO
28.09.2018 Job-Nr: 9119384
Solliciteren

Over de functie

Klantvriendelijkheid en klanttevredenheid. Dit zijn begrippen waar jij als klant manager voor staat! Rechtmatigheid of doelmatigheid, dat maakt jou niet uit want je kunt beide. Herken jij jezelf hierin?

Als klantmanager ben je verantwoordelijk voor een goede uitvoering van werkprocessen binnen een vastgesteld beleid en de wettelijke taken. Jij bent het inhoudelijke aanspreekpunt voor individuen uit de samenleving met betrekking tot de uitvoering van wet- en regelgeving.

In jouw rol als klantmanager behandel je aanvragen in het kader van de participatiewet en aangrenzende regelgeving. Aanvragen die voorbij komen zijn voor levensonderhoud, bijzondere bijstand en/of minimaregelingen. Met jouw inlevingsvermogen kun je goed de situatie van je cliënten inschatten en neemt hierbij de wet en regelgeving in acht.

Je voert rechts- en doelmatigheidsonderzoeken uit en bent aanspreekpunt voor een eigen caseload aan cliënten. Als klantmanager verwerk je de administratie in het gemeentelijke systeem en stel je beschikkingen op. Dit doe je om de uitstroom van cliënten te bevorderen en zorgt dat zij weer zelfstandig deel uit kunnen maken van de maatschappij.

Uiteraard staat de klant centraal maar wat maakt jou een goede klantmanager? Je herkent je in de volgende begrippen; Zelfredzaamheid, zelfstandigheid, zelfontplooiing en onafhankelijkheid.

Functie eisen

• Minimaal een afgeronde Hbo-opleiding

• Recente en relevante werkervaring in de functie van klantmanager bij een gemeente

• Ervaring met GWS

• Communicatief vaardig in zowel woord als geschrift

Wat biedt Maandag® jou?

Je privé leven vinden wij belangrijk, daarom bieden wij jou een marktconform salaris volgens de betreffende cao (CAR-UWO). Zo kun je naast je werk ook nog de dingen doen die je graag doet!

Reizen hoort erbij, daarom vergoeden wij alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en behoort een leaseauto ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal. Samen met de Maandag® Academy kun je hier aan werken en worden er diverse cursussen en trainingen aangeboden. Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.

Over het bedrijf

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job