Docenten Onderwijs startklaar traject

Marree Kemps
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Marree Kemps
AUG 29
Noord-Brabant Tijdelijk HBO
28.09.2018 Job-Nr: 9119379
Solliciteren

Over de functie

Ben jij klaar voor je eerste stappen in het onderwijs? Voor startende docenten zoals jij biedt Maandag® een Onderwijs Startklaar Traject aan. Dit is hét moment waarbij je al hetgeen wat je hebt geleerd, in de praktijk toe te passen. Het Onderwijs Startklaar Traject helpt je hier natuurlijk bij op weg! Je komt bij Maandag® in dienst en krijgt aanvullend op je salaris diverse trainingen aangeboden die meerwaarde zijn voor in de praktijk. Tevens krijg je toegang tot een e-learning platform met meer dan 90 trainingen die speciaal zijn voor jouw persoonlijke ontwikkeling.


Het Onderwijs Startklaar Traject is een traject van 12 maanden waarin je naast werk, trainingen volgt en lesbezoeken zult krijgen. Hierin wordt je individueel begeleid en gecoacht. Als je deze onderdelen succesvol hebt doorlopen schrijven de trainer en de begeleider en advies op maat. Op basis daarvan kijken we samen naar passende vervolg stappen / trainingen.

Functie eisen

Functie eisen

• Je bent startend docent en in het bezit van een 1e of 2e graad lesbevoegdheid (of een PABO-Diploma);

• Relevante stage- en/of werkervaring;

• Je beleeft plezier aan het overbrengen van je vak;

• Flexibele houding omtrent opdrachten, scholen en reistijd;

• Zin om te werken op detacheerbasis voor een bedrijf als Maandag®.


Wij bieden verrassende werkplekken met veel kansen voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast bieden wij een goed arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere een dienstverband bij Maandag®, een marktconform salaris en een netto reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer.


Wil je in aanmerking komen voor dit traject? Solliciteer snel!
Over het bedrijf

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job