Ontwerper Wegen

Jasper Koehorst
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Jasper Koehorst
AUG 29
Groningen Vast MBO
28.09.2018 Job-Nr: 9119319
Solliciteren

Over de functie

Als Ontwerper Wegen ga je het team Site Engineering van onze noordelijke opdrachtgever versterken. Je maakt zelfstandig ontwerpen van 3D modellen volgens het programma van eisen en/of verzamelde informatie. Ervaring met MX is daarbij een pré. Daarnaast ben je bekend met de geldende richtlijnen Ontwerp Autosnelwegen (ROA) en het Handboek Wegontwerp. Samen met het Site Engineeringsteam van vakspecialisten werk je mee aan een van de meest uitdagende projecten in Noord Nederland van dit moment.

Functie eisen

  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring
  • Opleiding richting Civiele Techniek
  • Kennis en ervaring met Civil3D, CAD-systemen en MX is een pré
  • 32-40 uur per week beschikbaar

Over het bedrijf

Maandag® bestaat al bijna 30 jaar. Opgericht in 1989 en sinds 2007 actief onder de naam Maandag®. Niet zo maar een naam, want wat is er beter dan maandag? De maandag staat voor ons voor een nieuw en fris begin. Voor ambitie en optimisme. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel dragen wij elke dag van de week uit. Want voor ons is het eigenlijk elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk en van werken. Zij zien werk als een belangrijk onderdeel van hun leven. En willen daar alles uithalen. Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® de detacheerder van Nederland.


Wat biedt Maandag® jou?

Wij bieden je een uitdagende werkomgeving, een uitstekend salaris en diverse interessante opdrachtgevers in de omgeving. Je ontvangt daarnaast een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer of een leaseauto. Bovendien kun je bij Maandag aanspraak maken op een vast contract! Met Club Maandag zijn er tal van trainingsmogelijkheden en maak je deel uit van een brede groep professionals. Zo kun je integraal te blijven denken, kennis delen, elkaar helpen in lastige dossiers en jouw netwerk uitbreiden.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job