IC verpleegkundige

Nina Klunder
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nina Klunder
AUG 29
Overijssel Vast HBO
28.09.2018 Job-Nr: 9119295
Solliciteren

Over de functie

Op de intensive care behandel jij patiënten met een complexe zorgvraag, bijvoorbeeld na een zware operatie of een levensbedreigend ongeval. Jouw zorg is van groot belang. Jij handelt in levensbedreigende situaties en weet je hoofd koel te houden. Je observeert de cliënten en bent verantwoordelijk voor het monitoren van hun gezondheid. Jij verzorgt patiënten die meer zorg nodig hebben dan op andere afdelingen binnen het ziekenhuis. Jij redt het leven van deze patiënten!

Naast dat jij complexe zorg verleent ben jij ook de steun voor familie van deze patiënten. Jij licht de contactpersonen in over de gezondheidstoestand van de patiënt, maar ook zul jij nauw samenwerken met een arts om de patiënt te bespreken. Jij bent dus een echte specialist op deze afdeling! 

Omdat jij goed voor patiënten zorgt, zorgt Maandag® graag goed voor jou. Wat kan maandag® jou dan bieden? Maandag® biedt je een marktconform salaris. De inschaling gebeurt op basis van opleiding en werkervaring, volgens de betreffende CAO. Tevens kan je vanuit Maandag® met een dienstverband diverse opdrachten vervullen, en bestaat de mogelijkheid om een opdracht voor lange termijn te doen. Ook biedt Maandag® een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer ongeacht het aantal kilometers, en bestaat er een mogelijkheid voor een leaseauto. Maandag® vindt het belangrijk dat jij goed op je plek zit en denkt graag mee over het vormgeven hiervan!

Ben jij de IC verpleegkundige die wij zoeken? Reageer dan snel! 

Functie eisen

- Een HBO verpleegkundige opleiding, aangevuld met de Intensive Care specialsiatie;

- Je bent in het bezit van een BIG registratie;

- Je kunt een VOG overhandigen. 

Over het bedrijf

Maandag® detacheert professionals in de publieke sector.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job